Penelope Cruz, apariţie rară alături de soţul ei! A fost răvășitoare pe covorul roșu

hepta_3377806.jpg

penelope cruz actrita serial rochie
Javier şi Penelope au venit împreună la Premiile Goya
foto: Hepta

Superba Penelope Cruz a atras toate privirile la Premiile Goya, care au fost decernate în sala Madrid Marriott Auditorium. Actriţa a purtat o rochie albă mulată, cu o crăpătură sexy pe picior, iar la braţ l-a avut pe soţul ei, actorul Javier Bardem.

Apariţie rară şi demnă de toată lauda. Cuplul Penelope Cruz (43 de ani) şi Javier Bardem (48 de ani) au fost în centrul atenţiei la Premiile Goya.

 

Penelope a fost toată numai un zâmbet şi a radiat de fericire. Rochia albă îi venea perfect brunetei care a folosit un evantai roşu pe post de accesoriu.

hepta_3377810.jpg

penelope cruz actrita serial rochie
Bruneta a fost toată numai un zâmbet
foto: Hepta

 

Şi-au ţinut mereu mariajul departe de ochii presei

Penelope şi Javier au încercat mereu să fie foarte discreţi în legătură cu povestea lor de iubire, iar apariţiile lor pe covorul roşu sunt rarisime.

Cei doi actori s-au cunoscut în 1992, când filmau împreună pentru producţia „Jamon, Jamon". Destinul i-a făcut să se reîntâlnească în anul 2007, tot pe platourile de filmare, de data aceasta la „Vicky Cristina Barcelona". Filmul i-a adus ei Oscarul, ca „Cea mai bună interpretare feminină într-un rol secundar".

hepta_3377802.jpg

penelope cruz actrita serial rochie
Cei doi actori sunt căsătoriţi din 2010
foto: Hepta

 

Deşi fuseseră văzuţi împreună, abia în anul 2009 au confirmat public relaţia lor. S-au căsătorit la începutul lunii iulie, în 2010, în Insulele Bahamas, în casa unor prieteni, având alături doar câteva rude apropiate. Actriţa a purtat o rochie creată de vechiul ei prieten, designerul John Galliano.

Javier şi Penelope au mărturisit în nenumărate rânduri că preferă să-şi ţină mariajul departe de lumina reflectoarelor. Îndrăgitul actor mărturisea într-un interviu că şi-a găsut sufletul pereche în soţia sa, mai ales că sunt amândoi născuţi în Spania. Cei doi actori au doi copii: Leon Encinias (7 ani) şi Luna Encinas (5 ani).

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1