Peggy Pope, „Margaret” din comedia „9 to 5”, a murit la vârsta de 91 de ani

peggy-pope.jpg

Peggy Pope a murit
Foto: imdb

Actriţa Peggy Pope, cunoscută în special pentru rolul său din comedia „9 to 5”, a murit la vârsta de 91 de ani. Familia acesteia a fost cea care a anunțat decesul.

Actriţa Peggy Pope a murit la Fort Collins, la vârsta de 91 de ani, informează presa internațională. Născută Florence Margaret Pope, şi-a început activitatea în anii 1950, debutând întâi pe Broadway, cu Wally Cox în „Moonbirds” în 1959 şi într-o repunere în scenă cu Jimmy Stewart a spectacolului „Harvey”, din 1970,

Peggy Pope, actrița din „9 to 5”, a murit la vârsta de 91 de ani

Cel mai cunoscut rol al ei a fost Margaret, cel din comedia menționată anterior, unde juca rolul unei secretare alcoolice, alături de Dolly Parton, Lily Tomlin şi Jane Fonda. De asemenea, aceasta era cunoscută și pentru replica sa din „9 to 5”: „Bravo, fetelor!”.
Pope a câştigat un premiu Obie în 1968 pentru rolul unei prostituate din "Muzeeka", de John Guare. Ea a avut în paralel şi o carieră în televiziune, când a apărut în "Ce vrăji a mai făcut nevasta mea" din 1968, apoi în anii 1980 în "Mork şi Mindy" şi "Santa Barbara". 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1