Pe stradă, ca în Playboy! Carla Howe, la plimbare într-o rochie cu vedere la zona intimă

carla_howe_sexy.jpg

carla howe sexy pe strada
Iepurașul Playboy Carla Howe, sexy și pe stradă
foto: Hepta
Citeste tot despre: 

Iepurașul Playboy Carla Howe (28 de ani) nu prea a lăsat loc de interpretări zilele trecute, în timpul unei plimbări prin Londra. Starleta a purtat o rochie foarte îndrăzneață, cu vedere directă la zona intimă. Și pentru ca spectacolul să fie complet, Carla nu a purtat chiloței.

Carla Howe este cunoscută pentru aparițiile ei senzuale din revista cu iepuraș. Zilele trecute însă, starleta a făcut senzație pe străzile din Londra, într-o ținută foarte îndrăzneață, potrivită mai degrabă pentru un pictorial Playboy.

carla_howe_rochie.jpg

carla howe intr-o rochie sexy pe strada
Carla Howe a puta o rochie cu vedere la zona intimă
foto: Hepta

 

Fotomodelul a purtat o rochie mini verde fără bretele, foarte mulată pe bustul siliconat și adânc decupată pe piciorul stâng, lăsând la vedere zona intimă. Carla a ales să nu poare chiloței la această ținută, așa că fotografii au avut ce imortaliza.

Cine este Carla Howe

Cunoscută în primul rând pentru pictorialele deocheate din revistele pentru bărbați, Carla Howe a fost în centrul atenției în urmă cu câteva luni după ce s-a zvonit că se întâlnește în secret cu rapperul Tyga.

N-a fost însă o relație de durată, iepurașul Playboy părăsindu-l pe Tyga după doar o săptămână, din cauza geloziei exagerate a acestuia din urmă.

În toamna anului trecut, despre Carla a umblat zvonul că flirtează cu câștigătorul X Factor James Arthur.

loading...
Loading...

Citește și

  • ioana ginghina

    Actriţa, care ani de-a rândul a făcut furori în telenovele, dar și în revista Playboy, în care a pozat în 2005, a găsit elixirul tinereții. Recent, Ioana Ginghină (40 de ani) s-a bucurat de soarele de afară, în curtea casei sale din Dragomireşti-Deal, iar fotografia pe care a pus-o pe Facebook i-a înnebunit pe fani.

  • Când au pozat pentru celebra revistă pentru bărbaţi, cele două vedete, pe atunci în vârstă de 18, respectiv 19 ani, şi-au etalat, din plin, trupul de fotomodel, dar şi chipul de păpuşă. Au trecut ani buni de la şedinţele foto care le-au sporit popularitatea, astfel că solista Andreea Antonescu şi fotomodelul Mădălina Pamfile şi-au dorit niscaiva îmbunătăţiri. Nu în ambele cazuri alegerea a fost una fericită.