Paris Hilton pretinde că ea este cea care a inventat selfie-ul

paris_hilton.jpg

paris hilton
Paris Hilton atrage din nou atenția publicului
Foto: Getty

Paris Hilton (36 de ani) este cunoscută în întreaga lume nu doar datorită averii impresionante pe care a moștenit-o, ci și prin aparițiile sale publice în ținute provocatoare. Acum, ea atrage din nou atenția tuturor și pretinde că este cea care a inventat pozele selfie.

Frumoasa blondină susține că a folosit această nouă tehnică de fotografie cu mulți înainte ca alte vedete de renume internațional să înceapă să se pozeze singure, după cum precizează Daily Star. Paris spune că își făcea selfie-uri încă de când era un copil și de aceea crede că este cea care a inventat trendul.

„Dacă găseam un pager care avea cameră foto, îmi făceam imediat un selfie cu el. Cred că am un selfie încă de când eram un copil”, a declarat Paris Hilton într-un interviu pentru revista „W”.

paris.jpg

paris hilton
Paris Hilton susține că ea este cea care a inventat selfie-ul
Foto: Getty

Este ușor să faci însă astfel de afirmații deoarece nu se știe cine a inventat genul fotografic. Se pare că termenul a fost folosit pentru prima dată pe site-ul oficial al ABC în septembrie 2002. În anul următor, „Oxford English Dictionary” a desemnat termenul „selfie” drept cuvântul anului.

paris.jpg

paris hilton
Ea spune că își făcea selfie-uri încă de când era un copil
Foto: Instagram

Paris Hilton este prima celebritate care afirmă că de la ea a pornit trendul de a-ți face poze cu telefonul mobil. Ea are o serie de înclinații în domenii foarte variate. Din anul 2004 și până în prezent, ea a lansat 23 de parfumuri, afacere ce s-ar ridica undeva la două milioane de dolari. Este, de asemenea, și un foarte bun DJ (se spune că cere 347.000 de dolari pentru o oră în care știe să încingă distracția la petreceri). Uneori, poate lua și un milion de dolari pe noapte pentru a fi DJ.

Loading...

Citește și