Paris Hilton are vilă de 325.000 $ pentru căţei. Cum arată locuința celor cinci chihuahua

paris_copy.jpg

Paris Hilton (39 de ani)

Bogata moştenitoare a lanţului de hoteluri Hilton îi adoră pe cei 5 câini ai ei din rasa chihuahua.

Şi cum numai averea ei personală se ridică la 300 de milioane de dolari, Paris Hilton (39 de ani) şi-a permis să facă o minivilă de 325.000 de dolari numai pentru căţei, în Beverly Hills, California, SUA.

casa_copy.jpg

Casa de lux are etaj şi aer condiţionat

Căsuţa de mare lux are etaj, scară interioară, minicandelabre, ministatui cu căţei, minicanapele, minimobile de lux concepute de un stilist renumit.

De asemenea, e dotată cu aer condiţionat şi încălzire centrală. Minivila, pe care Paris a numit-o DoggyMansion, are o arhitectură de mare eleganţă. Are şi arbori pitici plantaţi la intrare. 

Loading...

Citește și

  • Paris Hilton, 37 de ani, a făcut senzaţie în noaptea de miercuri spre joi, în clubul bucureştean Nuba de pe malul lacului Herăstrău. Deşi s-a lăsat îndelung aşteptată de petrecăreţii din clubul de fiţe, Paris a incendiat atmosfera mixând ca un DJ profesionist de la 3.00 şi până după 5.00 dimineaţa. Puţini ştiu însă că purta pe deget o copie a inelului de două milioane de dolari.

  • Paris Hilton a demonstrat încă o dată faptul că luxul și opulența o caracterizează. Celebra moștenitoare a lanțului hotelier Hilton a ajuns în România în decursul zilei de joi, 5 iulie, făcându-și „intrarea” pe aeroportul Otopeni din București, înconjurată de bodyguarzi, paparazzi și fani, dar nu oricum! Blonda a adus cu ea bagaje care cântăreau în jur de 200 de kg și bijuterii pentru care a plătit sume exorbitante, deși vizita în țara noastră a durat doar 24 de ore.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1