Paris Hilton a ajuns în România. Nimeni nu se aștepta să apară așa în aeroport!

paris_hilton_1.jpg

Paris Hilton a ajuns în România!
Foto: Getty

Paris Hilton, moștenitoarea imperiului cu același nume, a aterizat joi, 5 iulie, pe aeroportul Otopeni, aflându-se la bordul unui avion privat. Este pentru prima dată când multimilionara vizitează țara noastră, însă Paris nu a venit pentru relaxare sau shopping! Celebra blondă urmează să susțină un spectacol într-un club din Capitală, unde va întreține atmosfera petrecerii, mixând muzică pentru partipanții la eveniment.

Se pare că Paris și-a descoperit de câțiva ani un nou hobby, pe care puțini îl știu! Blonda este cunoscută pentru stilul de viață extravagant, fiind protagonista multor petreceri opulente și cheltuind sume exorbitante de bani pe haine și accesorii. În această seară totuși, Paris va fi gazda unei petreceri bucureșteane, în calitate de DJ. Moștenitoarea imperiului Hilton va mixa muzică în clubul Nuba din Capitală, unde admiratorii ei o vor putea vedea live și tot live îi vor putea asculta și muzica.

paris_hilton_2.jpg

Paris este cunoscută pentru viața luxoasă de care se bucură, puțini știu însă că este și DJ
Foto: Getty

Seara de joi, 5 iulie, va fi seara începuturilor pentru Paris Hilton, care a ajuns pentru prima dată în România, și care, de asemenea, va susține primul show live din țara noastră, în postura de DJ. „Sunt foarte entuziasmată, este pentru prima dată când sunt în România. O să fie o seară distractivă”, a delcarat Paris, la sosirea pe aeroportul Otopeni. Organizatorii evenimentului i-au pus acesteia la dispoziție cel mai scump apartament de la Hotelul Hilton din București.

bp9h0001.jpg

Paris a aterizat pe aeroportul Otopeni, îmbrăcată într-o ținută lejeră și însoțită de bodyguarzi
Foto: Click!

Deși Paris ne obișnuise cu adoptarea unui stil vestimentar luxos, vedeta a optat în această zi pentru o ținută lejeră, pentru a se simți confortabil în timpul zborului. Însoțită de bodyguarzi, celebra blondă a fost extrem de zâmbitoare și prietenoasă cu camerele de fotografiat.

paris_hilton_tinuta.jpg

Paris a optat pentru o ținută lejeră, în care să se simtă confortabil, renunțând la rochii scumpe și tocuri înalte
Foto: Click!

Vedeta a ales cariera de DJ în urmă cu 5 ani, susținând în timpul verii show-uri săptămânale în Ibiza, locație special aleasă de magnați, pentru petreceri opulente și distracție pe măsură.

În restul unului, Paris mixează în locații exclusiviste din Las Vegas, țara noastră fiind probabil o experiență cu totul nouă pentru aceasta. Paris Hilton va încinge în această seară atmosfera din clubul Nuba, situat în nordul Capitalei, petrecerea anunțându-se ca fiind una extrem de specială. Miliardara va sta în țara noastră 24 de ore, părăsind România imediat după ce zorii zilei vor anunța că petrecerea din Nuba s-a încheiat.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1