Până să simtă ”gustul” matern, acestea au simțit ”gustul” dezamăgirii

beyonce.jpg

beyonce
Vedete care s-au luptat cu infertilitatea
captură video

Câteva dintre vedetele showbiz-ului internațional s-au luptat din greu pentru a deveni mămici. Până să devină mămici, acestea au trăit momente cumplite, pierzându-și orice speranță.

Celebritățile de peste Ocean au dezvăluit de-a lungul timpului că le-a fost extrem de greu să ajungă în postura de părinte. După lungi încercări, unele fie au reușit, fie au apelat la diferite practici.

Nicole Kidman

nicole kidmanZoom
Nicole Kidman a reușit să devină mămică
Foto: Getty

 

În timpul căsniciei de 11 ani cu actorul Tom Cruise, actrița s-a străduit să îi ofere soțului ei un copil, încercările ei fiind în zadar. Aceasta mărturisea că a tot încercat, dar a eșuat. Actrița a avut o sarcină extrauterină și sarcini oprite din evoluție. În final, aceștia au adoptat un băiat și o fată. În cea de-a doua sa căsnicie cu Keith Urban, Nicole a fost mai norocoasă, reușind să nască o frumoasă fetiță, cei doi mai având un copil prin mama surogat.

Chrissy Teigen

chrissyZoom
Chrissy Teigen și John Lagend au fost criticați pentru decizia lor
Foto: Getty

 

Soția lui John Lagend, cunoscută ca fiind cea mai sinceră vedetă din showbiz-ul internațional, a mărturisit că are probleme de infertilitate și a apelat la fertilizarea in vitro. Până să ia această decizie, vedeta a declara că până acum cei doi ar fi putut avea 5-6 copii. În prezent artiștii au o fetiță și au anunțat că următorul copil va fi băiat. Decizia celor doi a stârnit reale controverse în mediul online, după ce frumoasa Teigen și-a implantat un embrion de fetiță, mulți considerând că nu este normal să-ți alegi sexul copilului.

Jennifer Lopez

jenniferZoom
Jennifer Lopez are gemeni
Foto: Getty

 

Frumoasa cântăreață s-a luptat din greu să-și vadă visul cu ochii, acela de a fi mamă.  Vedeta mărturisește că a început să creadă că nu va fi niciodată mamă, până la vârsta de 38 de ani, când a născut gemeni, simțindu-se cu adevărat binecuvântată.

Courteny Cox

courteny coxZoom
Actrița din Friends a reusit sa devina mamica
Foto: Facebook

 

Actrița celebră din serialul Friend a mărturisit că a pierdut multe sarcini, spunând că rămâne însărcinată foarte ușor, dar nu poate duce sarcina până la final. Vedeta a reușit, într-un final, să aducă pe lume o fetiță, în anul 2004.

Kim Kardashian

kimZoom
Kim Kardashian a suferit o operatie pentru a naste a doua oara
Foto: Getty

 

Adepta formelor voluptoase a mărturisit că a fost uimită când l-a adus pe lume pe North, deoarece știa că are probleme cu fertilitatea. Vedeta a avut reale probleme și cu conceperea celui de-al doilea copil. După lungi încercări eșuate de a râmăne din nou însărcinată, vedeta a apelat la o operție și până la urmă a reușit să aducă pe lume o fetiță.

Beyonce

beyonceZoom
Beyonce a trecut printr-un eveniment care a marcat-o în anul 2011
Foto: Facebook

 

Cântăreața a vorbit despre tragedia care a marcat-o în anul 2011, când a pierdut o sarcină.

”În 2011 am rămas însărcinată pentru prima oară. I-am auzit și inimoara, care mi s-a părut cea mai frumoasă muziăa pe care am auzit-o în viața mea. Am ales chiar și nume, îmi imaginam cum va arăta, chiar îmi simțeam instinctele materne. Din păcate, fără nicio explicație, sarcina s-a oprit din evoluție.  Am zburat la New York să îmi fac controlul de rutină și nu i-am mai auzit inima. Cu o săptămână înainte totul era perfect, iar acum, deodată, i s-a oprit inima. M-am întors la studio și am compus cel mai trist cântec pe care l-am auzit vreodată. Acela a fost primul cântec de pe albumul meu. A fost un fel de terapie pentru mine”, a povestit Beyonce într-un documentar de pe HBO, ”Life is but a Dream”.

 

loading...

Citește și