Pamela Anderson, la un pas de moarte

pamela-anderson-peglob-1.jpg

Actriţa a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului violent
Foto: Guliver/ Splashnews/ Photoland/ Wenn

Dezvăluiri şoc! Pamela Anderson abia a scăpat cu zile după ce soţul ei, Rick Salomon, de care a cerut divorţul în februarie, a încercat s-o strângă de gât în timpul sexului.

Actriţa în vârstă de 47 de ani a solicitat şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei, jucătorul profesionist de poker Rick Salomon (47 de ani). Diva blondă susţine că fostul ei partener de viaţă a luat-o complet razna.

rick-salomon-peglob-2.jpg

Rick Salomon, fostul soţ al blondei din "Baywatch", a strâns-o de gât în timp ce făceau sex
Foto: Guliver/ Splashnews/ Photoland/ Wenn

Acesta ar fi încercat s-o strângă de gât în luna ianuarie, în timp ce făceau sex. Pamela Anderson a reuşit să scape din mâinile lui, dar Salomon a prins-o şi a încercat s-o asfixieze cu o pernă pe faţă. Vedeta canadiană se teme pentru viaţa ei, mai ales că fostul soţ caută răzbunare pentru că aceasta l-a dat afară din casă cu tot cu câine. Salomon o hărţuieşte mereu şi-i adresează numai injurii, precum „târfă” şi „curvă drogată”. Ba, mai mult, el o acuză că e ”o ucigaşă de copii în serie”, din cauza numeroaselor avorturi pe care le-a făcut. Cu o avere de 5 milioane $, Pamela Anderson a intentat divorţ de Rick Salomon pentru a treia oară. Ei au mai fost căsătoriţi în 2007 timp de 2 luni.

Loading...
 
 

Citește și

  • pamela anderson operatie estetica nereusita

    Este cunoscută de milioane de fani datorită rolului iconic interpretat în serialul TV, Baywatch. De-a lungul timpului, Pamela Anderson a fost pe coperta a sute de reviste și a semnat contracte avantajoase cu diferite branduri, acceptând să le fie imagine.

  • beyonce lucruri inedite curiozitati

    Sunt faimoși, bogați și… pe alocuri, ciudați. Actorii și cântăreții au povești de viață foarte interesante și de multe ori ne surprind cu lucrurile pe care le fac. Sau le spun.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1