Pamela Anderson a tras o beţie de zile mari, în noaptea de Revelion

pam.jpg

pamela anderson beata revelion
Pam n-a prins Anul Nou trează
Foto: Splashnews

Bomba sexy de la Hollywood a petrecut de Revelion în Miami (Florida), din Statele Unite ale Americii. Pamela Anderson (48 de ani) a fost fotografiată la o petrecere de pomină, distrându-se alături de prietenii ei. Din imagini reiese că blondina a băut cam mult în noaptea dintre ani.

Starul din "Baywatch" a petrecut până în zori, joi, 31 decembrie. Anul nou a prins-o pe Pamela Anderson în Miami, un pic ameţită. Frumoasa blondă s-a distrat alături de prietenii ei faimoşi, printre care şi fotograful David LaChapelle, artistul Marcus Suarez,vicepreşedintele PETA Dan Matthews, James Davis, alias Elaine Lancaster, potrivit Daily Mail. Pe tot parcursul nopţii, actriţa n-a renunţat la ochelarii de soare şi nici la paharele de şampanie.

pamela anderson beata revelionZoom
Pamela Anderson n-a vrut să-şi arate privirea la petrecere
Foto: Splashnews

 

Pam a încins spiritele într-o rochie foarte sexy, cu umărul dezgolit. Actriţa este faimoasă pentru bustul generos şi pentru blondul deschis, la care nu a renunţat niciodată. Într-o ţinută provocatoare, Pamela s-a distrat pe cinste în noaptea dintre ani. 

loading...
Loading...

Citește și

 • pamela anderson inglodata in datorii

  Pamela Anderson (48 de ani) va fi ultima vedetă care va poza nud pentru revista "Playboy", încheind astfel o tradiţie de apropae 60 de ani în care dive precum Madonna şi Cindy Crawford s-au dezbrăcat pentru celebra publicaţie dedicată bărbaţilor.

 • pamela anderson goala nud

  E cunoscută drept bomba sexy de la Hollywood și pare că sfidează timpul, arătând mai bine decât "rivalele" ei mai tinere. Pamela Anderson (48 de ani) a devenit faimoasă pentru ipostazele incendiare în care a pozat, dar și datorită filmelor în care a fost protagonistă. Are doi băieți mari, Dylan (17 ani) și Thomas (18 ani), dar asta nu înseamnă că nu mai este o femeie râvnită de bărbații din toată lumea.

 • pamela anderson sani

  Actriţa a făcut furori la gala Last Chance for Animals, din Los Angeles, unde au participat multe celebrităţi iubitoare de animale. Pamela Anderson (49 de ani) şi-a etalat silicoanele, într-o rochie în care i s-au văzut foarte clar sânii. Frumoasa blondă a optat pentru o ţinută extrem de provocatoare, care a stârnit fanteziile bărbaţiilor prezenţi la evenimentul caritabil, dedicat animalelor.

 • pamela anderson brandon lee dylan

  Bomba sexy de la Hollywood are cu ce se mândri. Băieții Pamelei Anderson (48 de ani) s-au transformat și au demonstrat că au moștenit genele mamei lor.

 • pamela anderson goala nud

  Fostul iepuraș Playboy a pozat din nou nud pentru o revistă americană. Pamela Anderson (48 de ani) pare că sfidează timpul. Blondina este mama a doi băieți, Dylan (17) și Thomas (18 ani), dar nu serușinează să renunțe oricând la haine și le dă clasă actrițelor mai tinere decât ea. Vedeta nu se sfiește nici acum să apară goală în fața camerelor de fotografiat, spre deliciul fanilor ei.

 • fiul brandon lee pamela anderson

  Pentru cei care, încă, se uită cu nostalgie la posterele cu Pamela Anderson este cu atât mai greu de crezut că celebra actrița are un copil adolescent, și care, pe deasupra, deja cunoaște sentimentul de iubire.