Pamela Anderson și-a expus părțile intime pentru o cauză nobilă

main.jpg

pamela anderson goala vegan pantofi
Actrița pare să fi descoperit elixirul tinereții
Foto: Vijat Mohindra/Paper Magazine

Pamela Anderson (48 de ani) vrea să ne facă să credem că a fi vegan înseamnă a fi sexy. Și chiar reușește. Bomba sexy de la Hollywood s-a dezbrăcat pentru o cauză nobilă. Actrița a pozat într-o ședință foto incendiară, care are ca scop promovarea pantofilor ecologici. Pam a renunțat chiar și la blondul care a consacrat-o, dar numai pentru o zi.

Au trecut 20 de ani de când a apărut în „Baywatch”, dar Pamela Anderson demonstrează din nou că este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Vedeta a pozat goală pușcă, pentru Paper Magazine, în încercarea de a promova încălțările ecologice.

pamela anderson goala vegan pantofiZoom
Pam arată extraordinar de bine brunetă
Foto: Vijat Mohindra/Paper Magazine

 

Acest proiect a luat naștere din dorința de a apăra drepturile animalelor și a fost făcut în colaborare cu designerul francez de pantofi Amélie Pichard. Cu o perucă brunetă, machiată în stilul anilor `60, Pam seamănă izbitor de bine cu îndrăgita Sophia Loren, în perioada ei de glorie.

pamela anderson goala vegan pantofiZoom
Pamela promovează pantofii ecologici
Foto: Vijat Mohindra/Paper Magazine

 

Pamela Anderson este cunoscută pentru activismul ei, fiind o vegană convinsă. Actriței îi place să se drezbrace, dar nu oricum, ci pentru cauze nobile. Este foarte implicată în proiectele ecologice și luptă pentru apărarea drepturilor animalelor. Într-un interviu acordat revistei Paper, Pam a declarat că: „ Compasiunea e sexy! Îmi place să fiu activistă. Nu îmi place cuvântul celebritate, sincer. Ce înseamnă frumusețe? Orice vârstă. Frumusețea nu are vârstă. Mi-e dor de era alb-negru. Oamenii erau mai frumoși pe atunci (...). Am vrut să contribui în lumea modei, dar să învăț oamenii că pot fi la modă, dar și ecologici. Tot ce putem să facem ca oameni consumatori este să căutăm adevărul...Dacă poți, treci pe o dietă vegană. Dacă nu, măcar mănâncă mai puțină carne”. 

pamela anderson goala vegan pantofiZoom
Pamelei Anderson îi place să se dezbrace pentru cauze nobile
Foto: Vijat Mohindra/Paper Magazine

 

loading...

Citește și

 • Parcă nu au trecut 26 de ani de la primul ei pictorial din revista „Playboy”! Pamela Anderson este neschimbată la 48 de ani. Nici nu a început bine anul 2016, că diva a lovit cu un nou pictorial.

 • pamela anderson inglodata in datorii

  Pamela Anderson (48 de ani) va fi ultima vedetă care va poza nud pentru revista "Playboy", încheind astfel o tradiţie de apropae 60 de ani în care dive precum Madonna şi Cindy Crawford s-au dezbrăcat pentru celebra publicaţie dedicată bărbaţilor.

 • pamela anderson beata revelion

  Bomba sexy de la Hollywood a petrecut de Revelion în Miami (Florida), din Statele Unite ale Americii. Pamela Anderson (48 de ani) a fost fotografiată la o petrecere de pomină, distrându-se alături de prietenii ei. Din imagini reiese că blondina a băut cam mult în noaptea dintre ani.

 • dylan lee pamela anderson fiu

  Bomba sexy de la Hollywood are cu ce se mândri! Dylan Lee (18 ani), fiul Pamelei Anderson (48 de ani) și al lui Tommy Lee (53 de ani), a pus mâna pe un contract atrăgător. Adolescentul cochetează cu modellingul. El a pozat pentru noua campanie a celebrei case de modă Yves Saint Laurent, într-o ședință foto incendiară.

 • pamela anderson brandon lee dylan

  Bomba sexy de la Hollywood are cu ce se mândri. Băieții Pamelei Anderson (48 de ani) s-au transformat și au demonstrat că au moștenit genele mamei lor.

 • Apropiaţii actriţei canadiene Pamela Anderson sunt îngrijoraţi de starea acesteia de sănătate, întrucât starul Playboy slăbeşte văzând cu ochii, iar motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt încă necunoscute.