Pamela Anderson a pozat iar sexy. Cum arată la 48 de ani!

pamela_anderson.jpg

pamela anderson
Pamela Anderson, într-o nouă ipostază provocatoare pe Internet
Foto Getty

Fanii serialului "Baywatch" și-au dat seama că nu este neapărat nevoie de o nouă Pamela Anderson. Cel mai celebru iepuraș Playboy din lume a dovedit că încă este o bombă sexy într-o imagine publicată pe contul ei de Instagram.

Pamela Anderson (48 de ani), una dintre cele mai frumoase femei din serialul "Baywatch", a pozat într-o ipostază foarte provocatoare spre deliciul admiratorilor, potrivit DailyStar.co.uk. Vedeta nu și-a mai arătat sânii ca în anii ei de glorie, dar cu siguranță frumoasa blondă încă este plină de senzualitate. 

pamela_anderson_1.jpg

pamela anderson
Pamela Anderson
Foto Instagram

Ea pare să se adapteze noii epoci, ținând într-o mână un pahar, iar în cealaltă, telefonul mobil. De altfel, Pamela Anderson a mai declarat că se simte mereu tânără, în ciuda faptului că anii au cam trecut.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

 • pamela anderson beata revelion

  Bomba sexy de la Hollywood a petrecut de Revelion în Miami (Florida), din Statele Unite ale Americii. Pamela Anderson (48 de ani) a fost fotografiată la o petrecere de pomină, distrându-se alături de prietenii ei. Din imagini reiese că blondina a băut cam mult în noaptea dintre ani.

 • pamela anderson inglodata in datorii

  Pamela Anderson (48 de ani) va fi ultima vedetă care va poza nud pentru revista "Playboy", încheind astfel o tradiţie de apropae 60 de ani în care dive precum Madonna şi Cindy Crawford s-au dezbrăcat pentru celebra publicaţie dedicată bărbaţilor.

 • charlotte McKinney goala internet

  Charlotte McKinney (22 de ani), o actriță care joacă în serialul “Baywatch”, a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare în ipostaze foarte sexy. Deși lumea mondenă americană cunoaște obiceiul blondei superbe de a purta ținute cât mai sumare, de această dată, actrița pare că s-a simțit în largul ei la piscină.

 • pamela anderson goala vegan pantofi

  Pamela Anderson (48 de ani) vrea să ne facă să credem că a fi vegan înseamnă a fi sexy. Și chiar reușește. Bomba sexy de la Hollywood s-a dezbrăcat pentru o cauză nobilă. Actrița a pozat într-o ședință foto incendiară, care are ca scop promovarea pantofilor ecologici. Pam a renunțat chiar și la blondul care a consacrat-o, dar numai pentru o zi.