Pamela Anderson: «Poţi fi bombă sexy şi la menopauză». Află secretele care o menţin tânără la 50 de ani

spl190465_001.jpg

pamela anderson, sex, sexy, menopauză, adil rami, marsilia
Bomba sexy se menţine într-o formă fizică incredibilă
foto Guliver / Splashnews

Este fenomenală! A anunţat la finele săptămânii trecute că se mută cu iubitul la Marsilia, Franţa şi îşi scoate casa din Malibu la închiriat. Pamelşa este decisă să înceapă o nouă viaţă pe continentul european alături de fotbalistul Adil Rami, care este cu 18 ani mai tânăr. Într-un interviu acordat recent blonda recuboaşte că a ajuns la menopauză şă că se simte mai sexy ca niciodată.

De mai bine de şase luni, Pamela Anderson şi Adil Rami locuiesc în Marsilia. După ce s-au cuplat în prima jumătate a anului 2017 şi au petrecut vacanţa împreună, Pamela şi Rami, care joacă la Olympique Marseille, s-au hotărât să treacă la următorul nicel. Recent, Pamela a recunoscut că scrie o carte intitulată „Salvarea femeilor de feminism”. Ea dezvăluie cum a ajuns să îşi păstreze silueta şi să se menţină tânără. Pamela este vegană de aproape 15 ani şi merge la sala de forţă de cel puţin patru ori pe săptămână. Sexul constituie o parte importantă a vieţii ei şi Pamela a recunoscut că zilnic are parte de cel puţin o partidă „pe cinste”.

spl1653646_004.jpg

pamela anderson, sex, sexy, menopauză, adil rami, marsilia
Pamela a fost invitată la spectacolele magincianului german Hans Klok
foto Guliver / Splashnews

„Nu vreau să vorbesc despre Adil. Sunt trecută prin multe relaţii şi am învăţat un lucru: nu este bine să amesteci viaţa privată cu viaţa publică”, a povestit Anderson. Fosta bombă sexy din Baywatch are doi fii de 19 ani şi respectiv 21 şi este implicată în mai multe acţiuni umanitare. „Te simţi bine atunci când faci bine. Sunt implicată în problema refugiaţilor din Africa şi încerc să îi ajut pe cei care îşi sacrifică viaţa pe Mediterană pentru că speră la o viaţă mai bună în Europa”, a povestit diva pentru Daily Mail. Un alt secret pentru a fi o bombă sexy şi după ce ai ajuns la menopauză este faptul că „trebuie să fi sexy şi când prăjeşţti cartofi”.

spl210927_001.jpg

pamela anderson, sex, sexy, menopauză, adil rami, marsilia
Pamela stă îmbrăcată în lenjerie intimă acasă, când îşi aşteaptă iubitul
foto Guliver / Splashnews

„De când m-am mutat în Europa, nu am mai purtat decât pantofi cu toc şi nu am pus pe mina pantaloni. Când stau acasă, în Marsilia, mă îmbrac în lenjerie intimă şi transparentă, iar Adil îmi spune că sunt un extraterestru căîruia nu îi poate rezista”, a mai spus Pamela.

Loading...

Citește și

  • charlotte McKinney goala internet

    Charlotte McKinney (22 de ani), o actriță care joacă în serialul “Baywatch”, a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare în ipostaze foarte sexy. Deși lumea mondenă americană cunoaște obiceiul blondei superbe de a purta ținute cât mai sumare, de această dată, actrița pare că s-a simțit în largul ei la piscină.

  • pamela anderson sexy 50 ani

    Blonda fatală sau bomba sexy a anilor ’90 a încins imaginaţia a milioane de bărbaţi din lumea întreagă. Ne-o amintim pe Pamela Anderson în costumul de baie roşu şi minuscul din seria „Baywatch”, dar şi-n costumul Evei din pictorialele Playboy. Toată lumea a văzut-o dezbrăcată, dar cum arată actriţa îmbrăcată?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1