Imaginea cu care Pamela Anderson şi-a surprins fanii! Topless pe Internet

pamela.jpg

Sânii nu se văd în întregime
A obținut mii de aprecieri cu această poză
Foto: Instagram

Cei care urmăresc contul actriței Pamela Anderson de pe o rețea socială au avut surpriza să o vadă într-o poză topless. Diva a publicat poza cu sânii goi, luni, 28 decembrie.

Pamela Anderson (53 de ani) a publicat o poză topless pe o rețea socială. Ea spune că s-a gândit să ofere, astfel, un cadou de Crăciun celor care o urmăresc. Pamela face postări de mai multe ori pe săptămână. Nu rareori pune poze îndrăznețe pe această rețea socială. În noiembrie, vedeta a publicat o fotografie în care apărea complet goală. Așa că nu este de mirare că a revenit cu o poză în care își expune sânii goi.

Pamela Anderson a împlinit 52 de ani. Cum a petrecut după despărțirea de Adil Rami

Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 19 ani: ”E un monstru!”

Spune că are nevoie de soare

Luni, 28 decembrie, Pamela Anderson a postat poza îndrăzneață topless. Însă sânii nu se văd în întregime. Dar se văd destul cât diva să obțină mii de aprecieri din partea fanilor. Lângă poză, Pamela a scris că are nevoie de soare. Ca de obicei, vedeta nu a lăsat la vedere comentariile. Pamelei Anderson a fost măritată cu muzicianul Tommy Lee, cu care are doi fii, Brandon (24 de ani) și Dylan (23 de ani). Au urmat apoi căsniciile fulger cu Kid Rock şi cu Rick Salomon, de două ori.

Loading...
 
 

Citește și