Pamela Anderson își vinde casa de 15 milioane de $ din Malibu! Unde vrea să se mute definitiv cu noul soț

pamela_anderson.jpg

Pamela Anderson
Pamela Anderson vrea să se mute cu noul soț într-o altă țară
Foto: captură ITV
Citeste tot despre: 

Schimbări importante pentru una dintre cel mai sexy actrițe de la Hollywood! Pamela Anderson (53 de ani) își vinde casa pentru 15 milioane de dolari. Actrița, care s-a recăsătorit cu garda ei de corp, vrea să se mute din Malibu. Blonda va locui permanent în Canada, potrivit presei americane.

Pamela Anderson vinde casa din Malibu Colony pentru suma colosală de 14,9 milioane de dolari. Vila are patru dormitoare şi patru băi, amenajate de Philip Vertoch. Actrița s-a căsătorit în secret cu Dan Hayhurst în Ajunul Crăciunului, iar ei locuiesc de mai multe luni în fosta fermă a bunicii actriţei din Vancouver Island (Canada).

„Este timpul să revin la origini. Sunt îndrăgostită şi proaspăt căsătorită cu «obişnuitul Joe», cum îi place să spună despre el”, a explicat Anderson. „Îmi fac din nou viaţa aici, unde a început totul. A fost o călătorie nebună, iar acum cercul e complet”, a spus ea legat de revenirea la fosta fermă a bunicii.

„Am călătorit în jurul lumii doar pentru a mă întoarce acasă"

Bomba sexy a plecat de aici în urmă cu trei decenii, pentru revista Playboy. „Am călătorit în jurul lumii doar pentru a mă întoarce acasă - unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Sunt o fată norocoasă”. În prezent, ea şi soţul său renovează proprietatea care are deschidere la plajă, scrie news.ro.

De mai mult de două luni, Anderson s-a îndepărtat de reţelele de socializare. În ultimul mesaj publicat pe Instagram, a spus că şi-a stabilit stilul de viaţă. „Sunt cu adevărat inspirată de citit şi să fiu în natură. Sunt liberă”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1