Pamela Anderson e piele şi os! Are doar 40 de kilograme

wee.jpg

Pamela Anderson cântăreşte 40 de kilograme
Foto: Splash

Apropiaţii actriţei canadiene Pamela Anderson sunt îngrijoraţi de starea acesteia de sănătate, întrucât starul Playboy slăbeşte văzând cu ochii, iar motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt încă necunoscute.

"Slăbeşte cu o viteză ameţitoare şi îngrijorătoare", a declarat o sursă pentru site-ul Radar Online. Într-una dintre cele mai recente apariţii ale sale, din 2 octombrie, la Los Angeles, actriţa părea "foarte slabă" - o pierdere în greutate care îngrijorează familia şi pe prietenii actriţei în vârstă de 47 de ani. "Nu are grijă de sănătatea ei şi Rick (Salomon, soţul său, n.r.) şi copiii ei îşi fac griji pentru ea", a mai spus sursa. Actriţa cântăreşte doar 40 de kilograme la o înălţime de 1,70 metri, informează elle.fr.

Întrebat de Radar Online, medicul Neal Handel, chirurg estetician care lucrează în Beverly Hills, Los Angeles, este de părere că Pamela Anderson a pierdut 8 kilograme de anul trecut. "Are un aer obosit, tot corpul pare foarte slab, semnul unei pierderi în greutate foarte rapide", a precizat acesta. "Se vede acest lucru mai ales pe chip. Singura parte a corpului care nu s-a modificat sunt sânii, dar are implanturi mamare", a adăugat acesta.

pemela_2.bun_.jpg

Pamela Anderson 40 kilograme slabit
Pamela Anderson slăbeşte pe zi ce trece, iar motivele sunt necunoscute
Foto: Splash

Motivele acestei pierderi în greutate sunt necunoscute, însă prietenii ei nu vor să stea deoparte. "Prietenii ei şi mai ales copiii sunt fermi şi i-au spus lui Pam că sunt alături de ea şi că o susţin. Rick o iubeşte foarte mult şi vrea ca ea să consulte un specialist, însă Pam face ce vrea ea", a spus aceeaşi sursă.

Pamela Anderson a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară, însă în iulie starleta ceruse divorţul. Rick Salomon e cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, iar prima lor căsnicie s-a încheiat în 2007.

Pamela Anderson a devenit cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii" şi "V.I.P.". Pamela Anderson e modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și