Pamela Anderson, de nerecunoscut la Cannes! Ce schimbare de look

pamela_4.jpg

pamela anderson
Pamela Anderson
Foto: Getty

Pamela Anderson (49 de ani) obișnuia să fie considerată în tinerețe una dintre cele mai frumoase femei celebre, un adevărat sex symbol. Vremurile în are făcea furori când juca în serialul „Baywatch” și apărea în revistele pentru bărbați par să fi apus.

Pamela Anderson a fost recent invitat special la Festivalul de Film de la Cannes, dar când a pășit pe covorul roșu, celebra actriță i-a uimit pe toți cei prezenți la eveniment, după cum prcizează The Mirror.

pamela_1.jpg

pamela anderson
Pamela Anderson, schimbare radicală de look
Foto: Getty

Noua schimbare de look a făcut-o de nerecunoscut la festival. Cu toții o știm pe Pamela cu părul buclat sau purtat rebel, însă de această dată, blondina a avut o coafură nemaintâlnită în „garderoba” sa.

pamela_6.jpg

pamela anderson
Pamela a fost invitată specială la Festivalul de Film de la Cannes
Foto: Getty

A purtat părul întins pe spate, lăsând fruntea larg descoperită și un machiaj simplu, adoptând un look cât mai natural. Desigur, nu a putut renunța la decolteu, care a fost unul generos, dar mult mai „cuminte” față de cum ne-am obișnuit să fie în cazul ei.

pamela_7.jpg

pamela anderson
Nu a renunțat la decolteul generos
Foto: Getty

Rochia neagră, lungă, cu trenă nu a lăsat să se observe vreun detaliu intim, Pamela Anderson chiar a avut o prezență vestimentară decentă.

pamela_2.jpg

pamela anderson
Zilele în care era considerată un sex symbol par să fi apus
Foto: Getty
Loading...

Citește și