Olivia Wilde, pictorial incendiar în revista GQ

Citeste tot despre: 

Olivia Wilde, actrița americană, de 25 de ani, cunoscută telespectatorilor în special datorită rolului său din serialul "House", a realizat un pictorial sexy pentru numărul din luna octombrie a revistei GQ. Prin acest pictorial Olivia, declarată de revista FHM drept cea mai sexy femeie din lume, arată că are toate calitățile pentru a fi lidera acestui top, deși ea susține contrariul.

În interviul care însoțește acest pictorial, actrița compară celebritatea pe care i-a adus-o serialul "House" cu cea a tânărului actor Robert Pattinson, cunoscut datorită rolurilor interpretate în "Crepusculo" și "Harry Potter și Pocalul de Foc".

"Nu îl invidiez", a declarat Olivia, care a avut ocazia de a-l cunoaște recent pe Robert. Actorul a declarat de nenumărate ori că nu se bucură de faima pe care i-a adus-o rolul din "Crepusculo", deoarece i-a dat nenumărate dureri de cap, mai ales din cauză că nu se mai bucură de "anonimatul comod".

În schimb, Olivia susține că ei îi place noua postură de actriță cunoscută, dar că nu este de acord cu topul FHM.
"Din tot ceea ce mi se întâmplă, singurul lucru pe care nu îl înțeleg cu adevărat este acesta al celei mai sexy femei din lume. Acest rol nu corespunde cu ceea ce sunt", a declarat interpreta doctoriței Remy Hadley din serialul "House".

Vezi galerie foto pe adevarul.es


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1