Obsesia bolnavă a lui Petter Sellers pentru Sophia Loren. Ce lucruri nebuneşti a făcut pentru ea

profimedia-0098197627.jpg

Unii apropiaţi ai celor doi cred că aceştia au avut o aventură, alţii consideră că a fost o relaţie platonică @profimedia
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Chiar şi la 86 de ani, Sophia Loren este una dintre cele mai interesante femei din lume, însă în tinereţe, a fost un sex simbol şi a făcut multe victime. Unul dintre bărbaţii care au renunţat la tot pentru ea, chiar şi la familie, a fost Peter Sellers, la fel de cunoscut în epocă. Numai că diva italiană nu simţit niciodată la fel.

În 1960, Petter Sellers a primit rolul unui medic indian, dr. Ahmed el Kabir, în comedia romantică „The Millionairess“, un film după piesa cu acelaşi nume scrisă de George Bernard Shaw. Sellers nu a fost deloc interesat de rol până nu a aflat că Sophia Loren va fi partenera sa. În timpul filmărilor, cei doi au devenit foarte apropiaţi, numai că fiecare privea relaţia din alt unghi. Loren vedea doar o camaraderie puternică, în timp ce Seller a renunţat la tot, la familie, copii, mariaj şi şi-a declarat dragostea pentru Sophia chiar în faţa soţiei sale.

Citește aici continuarea.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1