O recunoști? O frumusețe de la Hollywood, îmbătrânită pentru rolul unei polițiste alcoolice

nicole-kidman-destroyer.jpg

nicole kidman
Nicole Kidman a fost îmbătrânită pentru rolul polițistei Erin Bell
foto: Ro Image

Fermecătoarea actriţă australiană Nicole Kidman (51 de ani) e de nerecunoscut în pelicula „Capcana” („Destoyer”), care va intra în cinematografele de la noi în acest weekend. Nicole Kidman, care apare alături de românul Sebastian Stan, face un rol senzațional.

În „Capcana” („Destoyer”), Nicole Kidman joacă rolul unei polițiste care își reia legăturile cu foștii colegi dintr-o misiune sub acoperire, derulată cu mulți ani în urmă. Nicole o interpretează pe poliţista Erin Bell, iar românul Sebastian Stan îl joacă pe Chris, iubitul ei. Se zvoneşte că actriţa a fost felicitată pentru acest rol chiar de fostul ei soţ, Tom Cruise. În plus, se spune că ea a jucat atât de bine, încât ar putea fi nominalizată la Premiile Oscar.

Filmul „Capcana”, cu Nicole Kidman, va rula din 25 ianuarie în România

Chiar şi Nicole Kidman a fost surprinsă de cât de bine i-a ieșit rolul de poliţistă alcoolică şi îmbătrânită. Actriţa a fost lăudată în presa internaţională. „Nimic din ceea ce a făcut Nicole Kidman în cariera ei nu te pregăteşte pentru «Capcana»”, s-a scris în Variety. „O formidabilă capodoperă cinematografică alimentată de o viziune creativă şi îndrăzneaţă a regizorului”, a mai spus şi Nicole Kidman. Filmul are premiera națională în cinematografe pe 25 ianuarie.

nicole-kidman-destroyer_2.jpg

nicole kidman
Filmul intră în cinematografe din 25 ianuarie
foto: Ro Image

kidman_2.jpg

nicole kidman
Sportul și nutriția sănătoasă o ajută pe Nicole Kidman să se mențină tânără
Foto: Getty

Alte vedete transformate în filme, ca Nicole Kidman

De multe ori, vedetele de la Hollywood se lasă transformate de machiaj pentru diverse roluri. Nu de puţine ori, obţin premii importante pentru aceste schimbări radicale.

meryl_streep.jpg

meryl streep
Meryl Streep a intrat în pielea lui Rabbi în „Angels in America”
Foto: Facebook/ARThusiast

De exemplu, Ralph Fiennes s-a transfigurat în seria „Harry Potter” pentru rolul lui Lord Voldemort. Meryl Streep a intrat în pielea lui Rabbi în „Angels in America”, Eddie Redmayne a devenit Lili în „The Dannish Girl”, Robin Williams în „Doamna Doubtfire”, Eddie Murphy a fost Saul în „Coming To America”, Ryan Reynolds în „Deadpool”, Charlize Theron în „Monster”, Johnny Depp în „Black Mass”, John Travolta îm „Hairspray” şi lista ar putea continua, după cum arată pagina de Facebook „ARThusiast”.

Loading...

Citește și