O nouă tragedie pentru Celine Dion! Fratele ei e pe moarte

celine_dion_frate.jpg

Celine Dion a primit o altă lovitură, la nici o zi de la moarte soţului său
Foto: Getty

Familia lui Celine Dion este lovită de o nouă tragedie, după ce soţul artistei, Rene Angelil, a murit joi (14 ianurie). Fratele lui Celine, Daniel, suferă şi el de cancer şi este pe moarte.

Daniel Dion (59 de ani), unul dintre cei 13 fraţi ai lui Celine, suferă de cancer, aşa cum a declarat sora lor Claudette. Conform etonline.com, el mai are "doar câteva ore sau zile de trăit". 

"E în acelaşi stadiu ca Rene, care a avut cancer la gât, limbă şi creier. Familia noastră e deja învăţată. Are doar 59 de ani, e prea tânăr să moară", a spus Claudette. 

Femeia a mai spus că o parte din familia Dion, inclusiv mama lor, Therese (88 de ani), s-au adunat la căpătâiul lui Daniel încă de joi. "Suntem cu Daniel zi şi noapte". 

Celine Dion este în doliu după ce soţul ei, Rene Angelil, a murit joi, după 16 ani în care s-a luptat cu cancerul. El a fost diagnosticat în 1999, iar în 2013, a rămas fără limbă şi capacitatea de a vorbi. Celine Dion şi-a pus pe stop cariera muzicală de mai multe ori petnru a fi alături de soţul ei, iar după moartea acestuia, a anulat toate concertele din Las Vegas pentru a se ocupa de funeralii. 

loading...
Loading...

Citește și

 • Soţul lui Celine Dion (47 de ani), Rene Angelil, a murit la vârsta de 73 de ani, joi (14 ianuarie). Căsătorit cu artista din 1994, el s-a luptat multă vreme cu cancerul.

 • Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, care a murit joi (14 ianurie) au avut o relaţie frumoasă, în ciuda problemelor de sănătate ale fostul impresar. Căsătoriţi 21 de ani, cei doi au sfidat gurile rele care nu le-au dat şanse, mai ales că între ei a existat o diferenţă de vârstă de 26 de ani.

 • celine dion rene angelil

  A fost o poveste de dragoste care nu a urmat normele tradiționale, dar care a îndurat toate greutățile vieții. René Angélil o cunoaște pe Céline Dion (47 de ani) pe când ea avea doar 12 ani, iar el 38, și se îndrăgostește nespus de vocea ei. A fost atât de impresionat de abilitățile ei artistice încât și-a ipotecat casa pentru a o lansa pe scena muzicală. În timp, relația lor a devenit una amoroasă, deși între ei era o diferență de 26 de ani.

 • celin dion sot rene angelil

  Soțul lui Céline Dion a pierdut lupta cu cancerul, joi dimineață (14 ianuarie). Artista și René Angélil au avut parte de un mariaj ca-n filme, care a durat mai mult de două decenii. Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei.

 • celine dion rene angelil

  Așa cum era de așteptat, Céline Dion (47 de ani) și-a anulat concertele pe care trebuia să le susțină în acest weekend (16-17 ianuarie), în Las Vegas. Soțul artistei, René Angélil a murit joi dimineață (14 ianuarie), după o luptă cumplită cu cancerul, la vârsta de 73 de ani.

 • celine dion rene copiii lor

  Peste chipul radiant al celebrei cântărețe, anii s-au așternut foarte greu, însă cei trei copii ai săi cu soțul ei, René-Angelil, adolescentul René-Charles și gemenii Eddy și Nelson, au crescut foarte mult!