O maimuțică riscă să îl bage după gratii pe Chris Brown: «Animalele nu sunt jucării»

image.jpg

Foto
Cântărețul este implicat frecvent în conflicte cu legea
Foto:Getty

Cântărețul Chris Brown, în vârstă de 28 de ani, fost iubit al celebrei Rihanna, se află la un pas de a face închisoare pentru o perioadă de aproximativ 6 luni, după ce a încărcat imagini cu fiica ca și o maimuță capucin. Deținerea unui animal exotic este considerată infracțiune în Los Angeles, iar Chris Brown trebuie să explice de ce i-a achiziționat fiicei sale un astfel de animal de companie.

Potrivit publicației americane TMZ, cântărețul a predat autorităților maimuța care urmează să fie dusă în locul său de proveniență, dar acest lucru nu înseamnă că artistul va scăpa basma curată.Cazul său a fost deja prezentat unor procurori din Los Angeles, informează dailymail.co.uk. Nu s-ar fi știut despre existneța animalului, dacă Chris nu ar fi încărcat pe Instagram un clip cu fiica sa, în vârstă de 3 ani, ținând în brațe maimuțica. Din nefericire, fanii nu au fost la fel de încântaţi precum fiica cântăreţului. Mulţi dintre fani au considerat videoclipul fiind drăgut, dar la fel de mulţi au fost de părere că artistul a cumpărat un animal exotic doar pentru satsifacţia vanităţii personale.L-au criticat pentru faptul că a răpit puiul de maimuţă de la mama lui pentru a-l ţine în captivitate spre satisfacţia unui copil. Alţii , mai îngăduitori i-au recomandat să ducă animalul înapoi de unde l-a luat şi să îi achiziţioneze fiicei sale o jucărie de pluş. "Ruşinos, animalele sălbatice nu sunt jucăriile tale. Lasă puiul să trăiască în sălbăticie, acolo unde îi este locul. Ai separat puiul de mama lui pentru ca tu să îţi satisfaci plăcerile personale" au fost cuvinele unui fan supărat. "Abuz asupra animalelor. Mai bine te-ai educa astfel încât să fii o parte din soluţia oferită abuzului, nu tocmai sursa acestui abuz", au fost vorbele altui fan revoltat. 

fotoZoom
Chris Brown riscă să ajungă după gratii
Foto:Arhivă personală Chris Brown

Procurorul Mark Geragos a preluat cazul și a etichtat decizia lui Chris Brown de a cumpăra un animal sălbatic pentru amuzamentul personal al fiicei sale. 

Chris Brown a mai fost implicat în scandaluri și este cunoscut în rândul polițiștilor. El a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce, cu ani în urmă, a bătut-o pe iubita sa din acel moment, cântăreața Rihanna, producându-i echimoze și leziuni grave în zona feței. Incidentul a avut loc după o petrecere desfăşurată înainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, 2009. Din acest motiv, atât Chris Brown, cât şi Rihanna şi-au anulat prezenţa la gală, în ultimul moment.Potrivit dosarului dezvăluit public de poliţie, cei doi artişti s-au certat în maşină, după ce Rihanna a citit un mesaj foarte lung, trimis de o altă femeie, pe telefonul lui Brown. Brown a încercat să o împingă pe Rihanna afară din maşină, dar nu a reuşit, deoarece iubita lui purta centura de siguranţă. Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul maşinii şi apoi, repetat, peste faţă, murdărind interiorul maşinii şi hainele artistei de sânge. Potrivit constatării poliţiei americane, cântăreaţa avea gura plină de sânge. Pentru agresarea Rihannei, Chris a fost condamnat la efectuarea a 180 de zile în folosul comunității și la alți cinci de supraveghere judiciară. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Foto

    Fostul iubit al Rihannei, Chris Brown (28) a reuşit să îşi supere din cale afară fanii din cauza unui gest aparent inofensiv: un cadou oferit fiicei sale de trei ani, Royalty.

  • Foto

    Rihanna, cântăreaţa de 29 de ani din Barbados, este apreciată pentru muzica sa plină de viaţă, pentru vocea sa guturală, dar şi pentru trupul său de inivdiat. Recent o stradă din Barbados, locul de naştere al cântăreţei,a primit numele ei în semn de recunoaştere a meritelor deosebite pe care Rihanna le are. Este profund legată de Insulele Caraibe şi nu evită să meargă cu drag, în fiecare an, la carnavalul care se desfăşoară acolo. Zilele trecute, Rihanna a fost surprinsă zâmbind neobişnuit de mult şi având pe degetul inelal ceea ce semăna izbitor cu un inel de logodnă.