O mai știți pe actrița de telenovele Angelica Rivera? Divorțează de fostul președinte mexican

angelica_rivera1.jpg

angelica rivera
Angelica Rivera a jucat în "Tequila cu suflet de femeie"

Cunoscută publicului din România pentru rolurile din telenovelele mexicane, Angelica Rivera (49 de ani) s-a retras acum ceva timp din lumea showbiz-ului pentru a sta alături de soțul său, Enrique Pena Nieto, președinte al Mexicului între 2012 și 2018.

La doar două luni de când Nieto și-a încheiat mandatul de președinte, Angelica Rivera a anunțat pe rețelele sociale că mariajul lor s-a încheiat și că își va folosi energia și dragostea pentru a fi o mamă bună și pentru a-și recupera viața și cariera. Vestea nu i-a surprins pe mulți, căci gurile rele i-au dat despărțiți din septembrie, când președintele a renunțat să poarte verighetă. Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto au fost căsătoriți din 2010, nu au avut copii împreună, ci fiecare are trei moștenitori din casniciile anterioare.

angelica_rivera_sot.jpg

angeliza rivera sot
Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto s-au căsătorit în 2010
Foto: arhivă personală

 

„Regret această situație dureroasă pentru mine și pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorța. Soțului meu i-am dăruit întotdeauna dragostea mea, timpul meu și efortul de a-mi face datoria ca soție, prietenă și mamă. Astăzi, toată energia mea, forța și dragostea mea se concentrează pe a fi o mamă cât mai bună, în a-mi recupera viața și cariera”, a anunțat Angelica Rivera pe rețelele sociale. 

Angelica Rivera a devenit cunoscută publicului din România după ce a apărut în telenovele precum "Stăpâna" sau "Tequila cu parfum de femeie", difuzate de Antena 1, respectiv Acasă Tv.


 

Loading...