O mai recunoașteți? Ea juca în serialul Buffy, Vânătoarea de Vampiri acum mai bine de 20 de ani!

buffy_vanatoarea_de_vampiri.jpg

Sarah Michelle Gellar, 43 de ani, a devenit celebră datorită rolului din Buffy, Vânătoarea de vampiri” (1997-2003)
Sarah Michelle Gellar, 43 de ani, a devenit celebră datorită rolului din Buffy, Vânătoarea de vampiri” (1997-2003)

Buffy, vânătoarea de vampiri, arată senzațional la cei 43 de ani ai ei. Sarah Michelle Gellar, care e măritată cu Freddie Prinze Jr. își face concediul în Mexic și profită de vremea frumoasă să se bălăcească în piscină și să bea un cocteil la soare. Actrița are doi copii, pe Charlotte, 11 ani și Rocky, 8 ani, și s-a dedicat întru totul meseriei de mamă.

Sarah Michelle Gellar pare să fi întinerit 20 de ani! Actrița de 43 de ani, care are o avere estimată la 30 de milioane de dolari, s-a retras din cariera cinematografică după ce a devenit mamă. Ea s-a dedicat întru totul creșterii lui Charlotte, 11 ani și Rocky, 8 ani, copiii pe care îi are cu Freddie Prinze Jr. Ea este măritată cu Prinze Jr. din 2002. Gellar a postat recent o fotografie din timpul vacanței din Mexic, în care apare savurând un cocteil la marginea piscinei. Ea a devenit celebră datorită rolului din seriaul ”Buffy, Vânătoarea de Vampiri” (1997-2003). Fotografia postată pe Instagram a fost însoțită de ”nu știm ce ne va rezerva noul an”. Fanii au apreciat faptul că Sarah a reușit să își recapete silueta din tinerețe.

Citește și:

Ce mai fac frumoasele anilor ‘90?

FOTO: Divele astea jură că nu vor filma goale niciodată

sarah_michelle_gellar.jpg

Sarah Michelle Gellar arată senzațional la 43 de ani! Ea s-a pozat în timpul vacanței din Mexic
Sarah Michelle Gellar arată senzațional la 43 de ani! Ea s-a pozat în timpul vacanței din Mexic
foto: Instagram

Sarah Michelle Gellar, măritată de 18 ani

Sarah Michelle Gellar filma încă pentru serialul care a consacrat-o ”Buffy, Vânătoarea de Vampiri” când s-a măritat cu Kevin Prince Jr. (44 de ani). În ciuda bârfelor și răutăților, pauzelor din carieră și numărului redus de roluri în care a mai jucat Sarah, relația lor a rezistat. Cei patru au plecat în Mexic înainte de Crăciun pentru a-și petrece aici sărbătorile de iarnă și susțin că au planuri mari pentru 2021. Sarah a postat o fotografie în rochie de seară în ultima zi din 2020 și a punctat că abia așteaptă să dea uitării anul pandemiei.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1