O celebritate și-a pozat zona intimă la duș, complet goală!

charlotte.jpg

charlotte crosby
Blonda este mândră de felul în care arată
foto: Arhiva Personală

A slăbit zeci de kilograme, iar acum este mai mândră ca niciodată de felul în care arată. Vedeta, una dintre protagonistele unui reality show de peste ocean, a lăsat deoparte inhibițiile și le-a arătat fanilor că nu-i mai este deloc rușine de trupul ei.

Așa se face că, în timp ce se afla la duș, i-a venit o idee trăsnită. Charlotte Crosby (25 de ani), cunoscută din emisiunea „Geordie Shore”, a luat telefonu și și-a făcut un selfie de zile mari. Vedeta și-a pozat zona intimă complet descoperită, iar după ce a modificat puțin fotografia, a și publicat-o pe o rețea socială.

Uite ce fotografie și-a făcut

charlotte crosby goalaZoom
Charlotte Crosby (25 de ani) nu-și mai ascunde trupul perfect sculptat
foto: Arhiva Personală

 

Charlotte și-a acoperit organele genitale cu o inimioară, într-un program de editare foto, iar apoi le-a arătat fanilor fotografia incendiară. 

charlotte crosbyZoom
Charlotte (25 de ani) este cunoscută din reality-show-ul „Geordie Shore”
foto: Arhiva Personală
loading...

Citește și

 • simona halep sexy plaja ocean

  Simona Halep profită din plin de vremea frumoasă de la Brisbane și de faptul că va intra ceva mai târziu în concurs. Ea a fost duminică la plajă și a făcut și baie în Ocean.

 • sportive sexy

  Finalul de an a adus şi un clasament inedit, în care au contat performanţele atletelor, dar mai ales aspectul fizic. Sunt sportive din discipline total diferite, dar au un numitor comun: sunt adevărate bombe-sexy.

 • george clooney

  George Clooney, Kevin Costner, Sean Connery...ce bărbaţi! Sunt printre cei mai atrăgători actori de la Hollywood. Femeile au suspinat mereu după ei, iar fizicul lor le-a adus titlul de sex-simbol. Iată cine se mai regăseşte în lista celor mai sexy actori trecuţi de 50 de ani.

 • cea mai sexy vegetariana

  Multe celebrități de la Hollywood sunt vegetariene, printre care Natalie Portman, Olivia Wilde, Carrie Underwood și Kristen Bell. Însă, nimeni nu o întrece pe bomba sexy Joselyn Cano, un model care a devenit faimos pe internet pentru pictorialele incendiare în care a pozat. Bruneta a încins imaginația bărbaților din toată lumea cu fotografii sexy, în care își etalează formele apetisante.