O actriță celebră șochează: a făcut sex pe ascuns cu multe femei

Cate Blanchett

Cate Blanchett, sex
Cate Blanchett nu a vrut să vorbească niciodată despre viaţa sa intimă până acum
Foto: Guliver Splash
Citeste tot despre: 

O câştigătoare de Oscar a făcut recent o dezvăluire cu totul şocantă, Actriţa, în vârstă de 45 de ani, a spus că a făcut sex în secret cu multe femei.

Aşteptată să urce treptele Palatului festivalelor de la Cannes, cu prilejul ediţiei a 68-a a celebrului Festival de film, povestea unei iubiri lesbiane, Cate Blanchett a făcut o declaraţie care a uluit fanii, la proiecţia filmului său “Carol”. Actriţa a povestit că a avut numeroase relaţii cu femei, însă până acum a ţinut strict secretă viaţa sa privată. Cate Blanchett este vedeta ultimului număr al revistei “Variety”, consacrat Festivalului de la Cannes.

A înfiat o fetiţă

Cate Blanchett a confirmat informația conform căreia ea și soțul său, Andrew Upton, au decis să-și mărească familia și să înfieze o fetiță. Însă actrița, câștigătoare a două premii Oscar în 2005, respectiv 2013, a decis să nu dezvăluie și alte informații legate de adopție."Famila Upton (Cate Blanchett și Andrew Upton) au adoptat o fetiță. Nu vor mai fi oferite și alte detalii", se arată într-un comunicat oficial al cuplului. Actriţa australiană are trei copii biologici, toți băieți- Dashiell, în vârstă de 13 ani, Roman, în vârstă de zece  ani, şi Ignatius, în vârstă de șase ani. Reprezentanții lui Cate Blanchet au dezvăluit că numele micuței înfiate va fi Edith Vivian Patricia Upton.

Câştigătoare a două premii Oscar

Cate Blanchet este câștigătoare a numeroase premii, printre care două premii Oscar, trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, precum și un premiu pentru interpretare feminină (Volpi Cup) în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Între 1998 și 2010 Blanchett a fost nominalizată de cinci ori la Premiul Oscar. Printre rolurile sale notabile se numără cele din filmele "Elizabeth", "Notes on a Scandal", "Babel" şi "The Curious Case of Benjamin Button" şi cel al reginei elfilor Galadriel din trilogia "Stăpânul inelelor", pe care l-a reluat în primele două filme din trilogia "The Hobbit": "Hobbitul: O călătorie neaşteptată" şi "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", ambele în regia lui Peter Jackson.

 

Loading...