A murit ultima actriță supraviețuitoare din filmul "Casablanca"

lebeau.png

madeleine lebeau casablanca
Madeleine Lebeau a încetat din viață. a fost ultima supraviețuitoare dintre actorii care au jucat în "Casablanca"
Foto BuzzFeed

Actrița Madeline Lebeau a murit pe 1 mai la venerabila vârstă de 92 de ani. Se pare că aceasta a fost ultima supraviețuitoare dintre actorii care au jucat în celebrul film din anii 1940, „Casablanca”.

Potrivit Buzzfeed.com, ea a încetat din viață în Spania. Deși recunoscută pentru frumusețea sa, Madeline Lebeau a devenit o actriță de legendă după ce a interpretat unul dintre rolurile principale în filmul „Casablanca”.

Ea a jucat rolul Yvonnei, iubita lui Humphrey Bogart. Acțiunea filmului se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când Marocul se afla sub comanda Regimului de la Vichy, Franța, controlat de naziști după ce au invadat Parisul. Filmul spune o frumoasă poveste de dragoste și onoare. Este durprins conflictul interior al personajului principal, dintre iubire și datorie.

„Casablanca” a fost considerat unul dintre cele mai bune filme ale secolului XX, cu toate că inițial, producătorii nu se așteptau la un asemenea succes, fiind chiar realizat în grabă din cauza contextul războiului.

Cel mai bun moment din filmul "Casablanca"

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1