O actriţă celebră, complet goală în cea mai nouă campanie PETA

kate-del-castillo_rathergonaked-602x833.jpg

kate del castilla peta goala
Actriţa a renunţat complet la haine
foto: PETA

Kate del Castillo (45 de ani) a renunţat complet la haine pentru cea mai nouă campanie PETA (n. red organizaţia care apără drepturile animalelor).

“Mai bine aş umbla goală decât să port blană” - este sloganul care apare pe fotografia în care actriţa mexicană a pozat nud.

Kate del Castillo, cunoscută pentru rolurile din telenovele mexicane, a revenit în atenția noastră odată cu celebrul interviu pe care l-a facilitat între actorul Sean Penn și El Chapo, celebrul traficant de droguri.

kate del castilla peta goalaZoom
Kate del Castillo a facilitat celebrul interviu dintre El Chapo şi Sean Penn
foto: Instagram

 

Pozând goală sub deja clasicul slogan “I’d rather go naked than wear fur!”,  actriţa s-a alăturat şi ea armatei PETA, protestând faţa de tratamentul neadecvat aplicat animalelor.

În fotografie, Kate îşi ascunde zona intimă cu ajutorul mâinilor, iar sânii uriaşi sunt acoperiţi de câteva suviţe de păr.

kate del castilla peta goalaZoom
Kate iubeşte animalele şi spune că are şi ea un câine acasă
foto: PETA

 

Actriţa a explicat şi de ce nu poartă blănuri. “Cred că atunci când te uiţi în oglindă şi nu ai niciun regret, te poţi considera un om frumos. Nu trebuie să porţi blană ca să arăţi bine”, a declarat Kate, potrivit Daily Mail.

Vedeta a mai spus că a început să se preocupe mai mult de drepturile animalelor şi campaniile făcute pentru acestea, după ce şi-a cumpărat un câine.

kate del castillo peta goalaZoom
Actriţa arată senzaţional la 45 de ani
foto: Hepta

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și