Nu vei ghici niciodată cine este tatăl tânărului din imagine! A devenit cunoscut pentru muşchii lui

untitled.png

Christopher este cel mai mic dintre copiii lui Arnold
Foto:GettyImages

Arnold Schwarzenegger (71 de ai) este unul dintre cei mai renumiţi actori dela Hollywood, iar în tinereţe a făcut furori datorită formei sale fizice de invidiat. Anii au trecut, iar Arnold a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi păstra aspectul care l-a consacrat în filmul Terminator. Acesta nu a renunţat la sport şi la dieta strictă. Are cinci copii, însă cel mai mic dintre aceştia pare să nu acorde la fel de multă atenţie condiţiei fizice precum tatăl acestuia.

Arnold are cinci copii, patru dintre ei cu 4 cu cea care îi este soție de peste 30 de ani, iar al cincilea copil a venit pe lume în urma unei aventuri cu menajera. Patrick, Joseph, Katherine și Christina sunt mai mereu în centrul atenției, dar Christopher Schwarzenegger preferă să stea departe de ochii curioşilor, iar apariţiile sale publice sunt cât se poate de rare. 

fiul-lui-arnold-2.jpg

Christopher s-a îngrăşat destul de mult în ultima perioadă
Foto: SplashNews

Christopher a fost surprins de fotoreporterii unei publicaţii de peste Ocean zilele trecute , ieşind din maşina personală parcată pe o stradă aglomerată din Los Angeles. Fiul actorului purta o ţinută sport, lejeră, potrivită unei plimbări. Tânărul a luat câteva kilograme în plus şi pare să aibă câteva probleme cu greutatea. Cristopher a fost dintotdeauna un tip robust, însă în ultima perioadă a pierdut lupta contra kilogramelor, atingând un nivel de obezitate îngrijorător pentru sănătatea sa. 

Probleme de sănătate Arnold Schwarzenneger

În luna martie Arnold a suferit o intervenţie chirurgicală pentru înlocuirea supapei cu cateter. În timpul operaţiei, medicii s-au confruntat cu o serie de complicaţii peste care au reuşit însă să le remedieze. Medicii au fost pregătiți în cazul în care înlocuirea valvei cateterului ar fi eșuat și au hotărât ca Arnold să fie supus unei intervenții chirurgicale pe cord deschis, care a durat câteva ore.Nu este pentru prima dată când fostul Guvernator al Californiei a fost supus unei intervenții cardiace. Acesta avea o valvă aortică înlocuită în 1997. Medicii au declarat după încheierea operaţiei faptul că afecţiunea sa este una congenitală şi că problemele sale nu au avut nicio legătură cu faptul că în trecut a consumat steroizi. 

loading...
Loading...

Citește și