Nu vă vine să credeți: copilașul din imagine avea să vă bage în sperieți în filmul ”Tăcerea Mieilor”

anthony_hopkins_copil.jpg

Copilul din imagine avea să ia Oscarul în 1992 pentru rolul din ”Tăcerea Mieilor”
Copilul din imagine avea să ia Oscarul în 1992 pentru rolul din ”Tăcerea Mieilor”
foto: Instagram

Indiferent de vârstă trebuie să rămânem copii. Cam asta ar vrea să spună cu această fotografie alb negru, veche de peste 77 de ani legendarul actor Anthony Hopkins. Ajuns la venerabila vârstă de 82 de ani, Hopkins recunoaște că încă mai simte că bucuriile copilăriei îi tresaltă inima bătrână. Anthony Hopkins a postat o fotografie din copilărie și a punctat că aceasta este emblematică pentru a-și aminti tot timpul să rămână un copil în ciuda faptului că a trecut de pragul vârstei de 80 de ani.

Actorul din ”Tăcerea Mieilor” (1991) s-a închis în casă la 1 martie, când a început pandemia pe teritoriul SUA și la 26 noiembrie a bifat cea de 270-a zi de izolare autoimpusă. În tot acest interval a descoperit cu mare plăcere cât de multă lume îl apreciază și îl iubește în lumea întreagă. El a devenit extrem de activ pe conturile lui de Twitter și Instagram și savurează cu mare entuziasm fiecare apreciere venită din toate colțurile planetei. În ajunul Zilei Recunoștinței, el și-a surprins fanii cu o poză făcută pe vremea când încă nu împlinise cinci ani. A punctat că ”băiatul cu urechile clăpăuge din fotografie încă se mai joacă și azi”.

Citește și:

Anthony Hopkins: «La 80 de ani, nu mai am chef să mă împac cu fiică-mea»

Anthony Hopkins: «Urechile clăpăuge m-au făcut celebru!»

anthony_hopkins_acum.jpg

Anthony Hopkins, 82 de ani, stă în izolare de peste 270 de zile
Anthony Hopkins, 82 de ani, stă în izolare de peste 270 de zile
foto: Instagram

Anthony Hopkins are o avere estimată la 160 de milioane de dolari

Anthony Hopkins are o avere estimată la 160 de milioane de dolari și a câștigat premiul Oscar în 1992, pentru rolul din ”Tăcerea mieilor”, are la activ trei premii BAFTA și două premii Emmy. Hopkins a mai fost însurat cu Petronella Barker, între 1966-1972 și Jennifer Lynton (1973-2002). Din căsnicia cu Petronella Barker are o singură fiică, pe Abigail, de 52 de ani, pe care însă a renegat-o după ce l-a acuzat în presă că este un tată denaturat și că nu vrea să audă niciodată de el.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1