Nu-ţi vine să crezi că au sărit de 70 de ani!

foto-1-3-col-profimedia-0491904313.jpg

Stallone, împreună cu fiica sa, Sistine, la plimbare în Los Angeles
Citeste tot despre: 

Sylvester Stallone se ţine incredibil de bine la cei 73 de ani ai săi. El a fost surprins recent împreună cu fiica sa, Sistine, la plimbare în Los Angeles. Şi Rod Stewart arată bine, deşi recent s-a operat.

Cunoscut pentru roluri în filme de acţiune precum cele din seriile “Rocky” şi “Rambo”, actorul Sylvester Stallone arată aşa de bine, încât nu îţi vine să crezi că este septuagenar. Chiar dacă şi-a lăsat barbă, starul, cu averea de 400 de milioane de dolari, are încă un fizic de invidiat. Asta, deşi reumatismul îi produce mari dureri. Nimic nu îl împiedică să ridice greutăţi circa două ore pe zi. De aceea are un trup musculos şi bine făcut la vârsta lui.

15-foto-2-3-col-rod-stewart-foto-instagram.jpg

Rod Stewart a făcut mişcări de dans la două zile după ce a fost operat la genunchi

 

Actorul nu ţine diete exagerate ca să se păstreze în formă. Preferă pizza, pastele şi lasagna. Pentru că face mereu exerciţii la sală, nu se teme de îngrăşare. Din 1997, este căsătorit cu fotomodelul Jennifer Flavin (50 de ani). Ei au împreună 3 fete: Sophia, de 22 ani, Sistine, de 21 ani, şi Scarlet, de 17 ani.

Rod Stewart, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din lume care s-a consacrat cu faimosul său hit “Sailing” , a împlinit 75 de ani, vineri, 10 ianuarie. L-a prins aniversarea în spital, dar a fost externat la sfârşitul zilei şi a fost serbat cu tort şi baloane de soţia sa, Penny, de 48 de ani, şi de cei doi fii, Alastair, de 13 ani, şi Aiden, în vârstă de 8 ani. Artistul fusese operat la genunchi cu numai două zile în urmă, din cauza unor probleme cauzate de faptul că a jucat fotbal multă vreme.

Operaţia a reuşit atât de bine, încât Rod a făcut mişcări complicate de dans de ziua lui. Cântăreţul, cu o averea de  240 de milioane de dolari, zice că se menţine foarte bine datorită faptului că este fericit în familie. Legendarul rocker a mai fost căsătorit cu Alana Hamilton, împreună cu care are doi copii, şi cu fotomodelul Rachel Hunter, care i-a dăruit alţi doi copii (Renee, de 27 de ani, şi Liam, de 25 de ani). El mai are încă doi copii, Sarah şi Ruby, de la două foste iubite.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1