Nu te pune cu ele! Fac urât la băutură

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

De plictiseală sau pur şi simplu din obişnuinţă, divele trag la măsea în stil mare. Şi pentru că uneori nici nu mai ştiu de ele, nici nu le mai pasă când le prind paparazzi.

Christina Aguilera s-a îngrăşat ajungând la aproape 60 de kilograme şi bea non stop. Doarme ziua şi se face pleaznă noaptea.

Avril Lavigne, de 27 de ani, e aşa de ameţită că uită pe care parte se suie de obicei în maşină


Conform revistei americane „Star" ea explică stilul de viaţă dezordonat prin faptul că trece printr-o grea depresie. Însă nu a precizat de unde îi vine supărarea. Consumă în fiecare noapte aproape o sticlă de whiskey sau vodcă şi mănâncă pe rupte atunci când se trezeşte, susţin surse din apropierea divei de 31 de ani.

Însă nu doar Aguilera are probleme cu alcoolul. Avril Lavigne, de 27 de ani, a fost surprinsă săptămâna trecută plecând pe patru cărări acasă după o băută cu fetele în New York. Cântăreaţa a făcut senzaţie uitând că poartă o fustiţă destul de scurtă.

Hannah Montana sau Miley Cyrus, de 19 ani, ameţită după câteva pahare de tărie


Miley Cyrus, de 19 ani, a uitat că Hannah Montana era o fată cuminte. Ea a fost prinsă de paparazzi dusă pe braţe de prietenele ei după o petrecere în LA. Cu limba împleticită a explicat că... „a băut puţină tărie".

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5