Nu-i de mirare că o plac și bărbații, și femeile! Amber Heard a făcut furori la Cannes

amber_heard_gettyimages-957028766.jpg

amber heard
Amber Heard, cu sânii aproape goi pe covorul roșu
foto: Getty Images

Amber Heard a purtat o fustă mare-mare și un top mic-mic pe covorul roșu de la Cannes, monopolizând atenția tuturor fotografilor. Fosta soție a lui Johnny Depp, actrița care nu a făcut niciun secret din faptul că este bisexuală, ne-a arătat astfel tuturor de ce o plac atât de mult și bărbații, și femeile.

Amber s-a despărțit la sfârșitul anului trecut de miliardarul Elon Musk, lăsându-l cu inima frântă după o relație de un an și jumătate, iar acum umblă vorba că s-ar iubi cu fostul partener al lui Heidi Klum, curatorul de artă Vito Schnabel. Actrița nu pare să duca grija zilei de mâine, având în vedere că divorțul de Johnny Depp a lăsat-o cu o avere de 7 milioane de dolari.

amber_heard_gettyimages-957056244.jpg

amber heard
Amber Heard, într-o rochie Versace la Cannes
foto: Getty Images

 

La Cannes, Amber a făcut deliciul fotografilor într-o rochie Versace sexy, cu partea de jos înflorată și foarte amplă și partea de sus foarte sumară, lăsând la vedere tatuajele, dar mai ales bustul senzual al actriței.

amber_heard_gettyimages-957028770.jpg

amber heard
Amber Heard, cu sânii aproape goi pe covorul roșu
foto: Getty Images
Loading...

Citește și

  • johnny depp amber heard

    Divorțul dintre Johnny Depp (52 de ani) și Amber Heard (30 de ani) nu pare a fi lipsit de probleme. Nu numai averea pe care o au de împărțit, vreo 400 de milioane de dolari, ci și acuzațiile de violență par a-i fi despărțit pe cei doi pentru totdeauna, lăsând deoparte chiar și prietenia care i-ar fi putut lega în continuare.

  • E în stare de orice pentru bani! Amber Heard vrea cu orice preţ să îl aducă în sapă de lemn pe Johnny Depp. Cel puţin aşa susţin starurile care îl apără pe el. Cei care o susţin pe ea spun că e o victimă.