Nouă actrițe talentate despre care n-o să crezi că n-au luat Oscarul

473383480.jpg

oscar actrite premiiDeși au fost nominalizate pentru mai multe Premii Oscar, nu au câștigat niciunulFoto GettyImages
Oscar, oscar 2016, gala oscar 2016, premiile oscar 2016, actrite, premii, nominalizari, filme, Hollywood
de Daniel Ștefan Călin

Duminică, 28 februarie, la Los Angeles va avea loc gala Premiilor Oscar 2016. Înainte de eveniment, Click! vă propune un top 9 actrițe care n-au câștigat niciodată un premiu al Academiei Americane de Film, deși au fost nominalizate pentru acesta. În ciuda talentului lor și a numeroaselor roluri pe care le-au interpretat, e aproape de necrezut că n-au primit vreun Oscar.

Iată cine sunt cele nouă actriţe!

1. Glenn Close

499359652.jpg

oscar actrite premiiGlenn CloseFoto GettyImages

Conform Fame10, Glenn Close a fost nominalizată de șase ori la Premiul Oscar, dar nu a câștigat niciunul. Fusese nominalizată la Oscar pentru filme precum „The Natural”, „Fatal Attraction” sau „Dangerous Liaisons”.

2. Keira Knightley

500350580.jpg

oscar actrite premiiKeira KnightleyFoto GettyImages

Fiind una dintre cele mai cunoscute actrițe contemporane de la Hollywood, Keira Knightley a fost nominalizată de câteva ori la Oscar pentru filme ca „Pride and Prejudice” sau „The Imitation Game”. Nu a câștigat niciunul, dar încă există mari șanse să câștige.

3. Laura Linney

510657300.jpg

oscar actrite premiiLaura LinneyFoto GettyImages

Aceasta are o carieră actoricească impresionantă. A fost nominalizată de trei ori pentru Premiul Oscar pentru filme precum „Kinsey”, „You Can Count on Me” și „The Savages”. În ciuda performațelor sale, actrița nu a câștigat niciunul dintre aceste premii.

4. Annette Bening

473383480.jpg

oscar actrite premiiAnnette BeningFoto GettyImages

A fost nominalizată pentru patru Premii Oscar: unul pentru rolul interpretat în filmul „The Griffers” și trei pentru rolurile avute în filmele „American Beauty”, „Being Julia” și „The Kids Are Alright”.

5. Naomi Watts

507660364.jpg

oscar actrite premiiNaomi WattsFoto GettyImages

Naomi Watts este o actriță destul de cunoscută și talentată. Ea a fost nominalizată de două ori la Premiile Oscar pentru Cea mai bună actriță – „21 Grams” și „Lo Imposible”.

6. Viola Davis

508640042.jpg

oscar actrite premiiViola DavisFoto GettyImages

Aceasta a câtigat un Premiu Tony pentru munca depusă în filmul „King Hedley II” și a fost de două ori nominalizată la Oscar pentru filmele „Doubt” și „The Help”. Deși a câștigat și alte premii cinematrografice, nu i s-a oferit și un Oscar.

7. Jessica Chastain

503529968.jpg

oscar actrite premiiJessica ChastainFoto GettyImages

Pare de neînțeles cum această talentată actriță nu a obținut încă un Premiu Oscar. A fost nominalizată de două ori la Oscar, dintre care unul pentru Cea mai bună actriță în filmul „Zero Dark Thirty”.

8. Amy Adams

508808896.jpg

oscar actrite premiiAmy AdamsFoto GettyImages

Actrița a primit patru nominalizări la Oscar pentru filmele „Juneburg”, „Doubt”, „The Fighter”, „The Master” și „American Hustle”. Pentru rolul jucat în filmul „American Hustle”, Amy a fost niminalizată pentru premiul pentru Cea mai bună actriță. din păcate a fost atât de aproape și totuși atât de departe de a-l și câștiga.

9. Michelle Williams

494408234.jpg

oscar actrite premiiMichelle WilliamsFoto GettyImages

A fost nominalizată de trei ori pentru Premiile Oscar, dintre care două pentru Cea mai bună actriță pentru rolurile din filmele „Blue Valentine” și „My Week with Marilyn”. Toți cei de la Hollywood sunt surprinși de faptul că nu a câștigat încă nicinul dintre aceste premii.

 

Loading...

Citește și

 • Chris Rock Oscar 2016

  Premiile Oscar 2016: cine va pleca acasă cu mult râvnita statuetă

  Este deja cunoscut faptul că Gala Premiilor Oscar din acest an (28 februarie) este pusă sub semnul scandalului și discriminării, după ce niciun actor de culoare nu a fost nominalizat. Mai mult, actori cunoscuți, precum Will Smith și soția sa, Jada Pinkett Smith, au anunțat că voi boicota ceremonia. Ca în fiecare an, există o mulțime de speculații cu privire la cine va câștiga una dintre râvnitele statuete, dar și legat de șansele lui Leonardo DiCaprio de a-și adjudeca un Oscar, după atâția ani în care a fost nominalizat, dar nu a câștigat.

 • Gala Oscar 2016: Iată ce meniu vor avea vedetele!

  Cui îi arde de mâncare când sunt cu toţii cu emoţiile în gât? Însă, după ce sunt decernate premiile, ţine-te bine pentru că Jennifer Lawrence, Christian Bale, Leo DiCaprio, Tom Cruise şi mai ales George Clooney şi Brad Pitt dau iama în mâncare. Iată ce vor mânca de azi într-o săptămână, la cea de-a 88-a ediţie a Premiilor Oscar.

 • leonardo dicaprio sag awards

  DiCaprio, foarte aproape de Oscar. Lista premiilor Screen Actors Guild

  Sâmbătă seară (30 octombrie), a avut loc cea de-a 22-a ediție galei Screen Actors Guild Awards, în Los Angeles, California (Statele Unite ale Americii). A fost o seară plină de emoții pentru actori. Premiile decernate de Sindicatul actorilor (SAG) americani sunt foarte importante pentru artiști. Favoritul serii, Leonardo DiCaprio, nu a plecat acasă cu mâna goală. Se spune că cine ia premiul la SAG Awards, va lua și Oscarul, pentru că juriul e aproape același.

 • oscar filme închiriere

  Așa poți vedea legal filmele nominalizate la Oscar 2016 fără a plăti

  Cei de la Amazon oferă în această perioadă o șansă unică fanilor care nu pot urmări filmele nominalizate la Oscar. Platforma oferă ocazia de a vizualiza online filmele fără a fi neapărat nevoie să le plătești.

 • oscar 2016 nominalizati

  Nominalizații la Oscar au petrecut împreună

  Cel mai așteptat eveniment al anului din “Cetatea Filmului” este cu siguranță cel al Premiilor Oscar, când cei mai apreciați și iubiți actori și regizori ai momentului vor pleca acasă cu o statuetă cu care se pot lăuda nepoților.

 • oscar 2016 fiul lui saul

  „Fiul lui Saul”, printre filmele favorite la Oscar 2016. Ce șanse are

  Lungmetrajul „Fiul lui Saul” („Son of Saul”) este canditatul favorit pentru Cel mai bun film străin la Premiile Oscar 2016. În film joacă actorul născut la Baia Mare, Levente Molnár (39 de ani). Pelicula va avea premiera în cinematografele din România, pe 11 martie.