Noi dezvăluiri despre moartea lui Bobbi Kristina! Ce spune mama logodnicului ei, suspectat că ar fi omorât-o pe tânără FOTO VIDEO

bobbi_kristina_nick_gordon.jpg

bobbi kristina brown nick gordon
Nick Gordon nu a avut voie să o vadă pe logodnica lui pe patul de spital, din cauza familiei Houston
Foto: Getty

Autopsia lui Bobbi Kristina Brown efectuată luni (27 iulie)a oferit puține răspunsuri cu privire la circumstanțele morții sale. Mama lui Nick Gordon (19 ani), logodnicul fiicei lui Whitney Houston, a vorbit pentru prima oară despre tragedie.

Fiica lui Whitney Houston s-a stins din viață duminică (26 iulie), după ce a stat în comă aproape jumătate de an. Logodnicul lui Bobbi Kristina este considerat  a fi „o persoană de interes”, de către oamenii legii care investighează modul în care a murit tânăra de doar 22 de ani. Mama lui Nick Gordon, Michelle, a vorbit în numele ei și al fiului ei despre momentele grele în care trec, după moartea lui Bobbi Kristina. Logodnicul fiicei lui Whitney Houston nu a putut să o viziteze pe tânără aflată în comă aproape șase luni, deoarece familia lui Bobbi i-a interzis să o vadă, potrivit publciației Los Angeles Times.

Michelle Gordon vorbește în numele fiului ei

michelle_gordon_nick.jpg

nick gordon bobbi kristina brown
Michelle Gordon a dat declarații oficiale despre momentele grele prin care trece familia ei
Foto: captură Video "Dr. Phil"

 

Moartea lui Bobbi Kristina este devastatoare pentru Nick și pentur familia noastră. El a iubit-o și a prețuit-o enorm pe Krissi și a suferit în fiecare zi în care nu a putut fi alături de ea. Nick și familia noastră este în doliu și vrem să ne respectați dreptul la intimitate. Gândurile și rugile noastre se îndreaptă cătrea famiile Houston și Brown în această perioadă dificilă”, a declarat Michelle Gordon într-o declarație dată presei.

Nick Gordon a fost crescut de Whitney Houston de la vârsta de 12 ani și a fost un fel de frate neoficial al fiicei ei, însă familia cântăreței nu a fost de acord cu relația celor doi. Pat Houston, mătușa lui Bobbi Kristina, a avut un ordin de restricție împotriva lui Nick, înainte de spitalizarea tinerei. Aceasta l-a dat în judecată, într-un proces de 10 milioane de dolari, după spitalizarea lui Bobbi, pe motiv că ar fi bătut-o și că ar fi abuzat-o. Mai mult decât atât, Pat Houston a susținut că Nick a furat 11.000 de dolari din contul logodnicei ei, în timp ce aceasta se afla în comă.

Autopsia nu a oferit răspunsuri

Autopsia inițială a trupului neînsuflețit a lui Bobbi Kristina Brown nu indică un motiv evident al morții ei și nu s-au găsit răni pe trupul tinerei. Medicii legiști vor mai efectua și alte investigații, pentru a determina cu exactitate de ce s-a stins din viață singura fiică a lui Whithey Houston. Logodnicul lui Bobbi Kristina a fost cel care a găsit-o pe tânără, la 31 ianuarie, în stare de inconștiență în casa cuplului. Nick Gordon se întorcea acasă, alături de un amic, atunci când a descoperit oribila scenă.

Un serviciu funerar se va ține în Alanta, pentru unica fiică a rapperului Bobby Brown (46 de ani) și a regretatei Whitney Houston. Apoi, Bobbi Kristina va fi înmormântată alături de mama ei, în New Jersey, din SUA.

Imagini cu Bobbi și Nick pe covorul roșu, în urmă cu doi ani

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1