Nimeni nu şi-a putut lua privirea de la decolteul ei! Ce sexy e Salma Hayek

ddd.jpg

salma hayek actrita sani rochie
Salma şi-a etalat sânii uriaşi la evenimentul organizat la New York
foto: Instagram

Primul lucru care ne vine în minte atunci când ne gândim la Salma Hayek, după talentul actoricesc, este bustul impresionant cu care a fost înzestrată de la Mama Natură.

Actrița cu origini mexicane a fost prezentă zilele trecute la o petrecere organizată de Gucci în Soho, un cartier select din New York.

baftas_2016_red_carpet.jpg

foto
Actrițele au strălucit în ținute negre, respectând codul vestimentar
Foto:Getty
 

Pe măsură ce înaintează în vârstă, actriţa de 51 de ani arată din ce în ce mai bine şi are o atitudine cool. La eveniment, bruneta a venit însoţită de soţul ei, miliardarul Francois-Henri Pinault, dar asta nu i-a împiedicat pe cei prezenţi s-o soarbă din priviri.

hepta_3565138.jpg

salma hayek actrita sani rochie
Salma Hayek arată senzațional la 51 de ani
foto: Hepta

 

Salma a purtat o pereche de blugi mulaţi pe fund şi evazaţi în partea jos şi un maieu roz decoltat, pe care scria mare Gucci. Mare şi impresionat era şi decolteul afişat de actriţă.

2.jpg

salma hayek actrita sani rochie
Salma a fost însoţită de soţul ei, Francois-Henri Pinault (sacou verde)
foto: Instagram

 

Bruneta este posesoarea un bust natural, pe care îl afişează cu mândrie atunci când păşeste pe covorul roşu. Actrița mărturisea într-un interviu că își dorește să arate mereu perfect pentru soțul ei, afaceristul francez Francois-Henri Pinault, președintele și directorul executive al brandului de lux Kering.

 

Loading...

Citește și