Nicole Schezinger, sexy pe plaja din Hawaii. Cântăreața nu se mai dă dusă de la malul mării

nicole_scherzinger_hawaii.jpg

Nicole Scherzinger are 42 de ani, dar are o siluetă demnă de invidiat
Nicole Scherzinger are 42 de ani, dar are o siluetă demnă de invidiat
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Nicole Scherzinger, 42 de ani, o ține tot într-o vacanță! Cântăreața americană se bucură de vremea frumoasă din Hawaii și inundă rețelele de socializare cu fotografii de pe plajă. Ea și-a început anul pe plajă, în Caraibe alături de iubitul ei Thom Evans și în urmă cu două săptămâni a revenit la plajă, pe meleagurile natale.

Nicole Scherzinger, 42 de ani, nu se mai satură de concediu. Recent a mai postat un grupaj de fotografii din Hawaii în care apare relaxată, sexy și bronzată. Ea a început anul cu o vacanță romantică în Caraibe, alături de alesul inimii ei rugbistul Thom Evans. Gurile rele spun că Nicole își dorește enorm să devină mamă și de aceea a profitat de criza din industria muzicală și cinematografică produsă de pandemia de COVID-19 pentru a petrece cât mai mult timp alături de iubirea vieții ei. Nicole are o avere estimată la 14 milioane de dolari și și-a început cariera în 1997. Ea are un salariu anual de 3 milioane de dolari și face parte din juriul emisiunii ”Masked Singer”.

Citește și:

Decolteu de infarct! Nicole Scherzinger, mai sexy ca niciodată

Nicole Scherzinger face şpagatul perfect! Uite ce flexibilă e bruneta

nicole_scherzinger_tolanita_pe_plaja.jpg

Artista de la Pussycat Dolls nu se mai dă dusă de la plajă
Artista de la Pussycat Dolls nu se mai dă dusă de la plajă
foto: Instagram

Nicole Scherzinger vrea să plece în turneu în acest an

Cântăreața americană Nicole Scherzinger s-a născut la 29 iunie 1978 în Honolulu, Hawaii, SUA. Cântăreața care are doar 1,65 metri înălțime a făcut parte din trupele muzicale Days of the new (1999-2000), Eden’s Crush (2000-2001) și este în Pussycat Dolls din 2001. În 2004 devine jurat la ”X Factor” și din 2018 ia o pauză în cadrul emisiunii pentru a intra în proiectul ”The Masked Singer”. Părinții ei Alfonso Valiente și Rosemary Elikolani trăiesc în Honolulu și de aceea Nicole revine în Hawaii ori de câte ori are posibilitatea. Nicole Scherzinger are o avere estimată la 14 milioane de dolari, are un salariu anual de trei milioane de dolari și vrea ca în cursul acestui an să plece iar în turneu cu trupa Pussycat Dolls.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1