Nicole Kidman s-a făcut de râs! Apariție-șoc pe covorul roșu

nicole_main.jpg

nicole kidman saga awards rochie
Actrița a reușit să o dea în bară cu o ținută dezastruoasă
Foto: Getty

E una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, dar nu se pune mereu în valoare. Sâmbătă (30 ianuarie), Nicole Kidman (48 de ani) a întors toate privirile pe covorul roșu a celei de-a 22-a ediții ale galei Screen Actors Guild Awards, dar nu de admirație, ci de mirare. Australianca a optat pentru o ținută foarte neinspirată.

Ca în fiecare an, la evenimentele importante, vedetele de peste Ocean se întrec în ținute, unele impresionante, iar altele, din contră, adevărate catastrofe. Este și cazul uneia dintre cele mai frumoase actrițe din lume.

nicole kidman saga awards rochieZoom
Nicole Kidman a avut o ținută extrem de neinspirată
Foto: Getty

 

Deși e considerată un etalon de stil, Nicole Kidman o mai dă în bară uneori. Actrița a fost criticată dur pentru ținuta pe care a purtat-o la Screen Actors Guild Awards, gală ce a avut loc în Los Angeles, California (SUA), potrivit Mirror. Ea a purtat o rochie vaporoasă, în culori stridente. Volănașele rochiței nu i-au complimentat deloc silueta actriței, care se poate lăuda cu un corp de milioane, la aproape 50 de ani. Coafura a fost mai inspirată, însă, dar nu a salvat-o. Nici chipul frumos al lui Nicole Kidman nu îți poate atrage atenția de la rochia dezastruoasă. Nicole, nominalizată pentru rolul interpretat în „Grace of Monaco”, a pășit pe covorul roșu la brațul soțului ei, Keith Urban (48 de ani), dar nu a reușit să impresioneze și nici să scape de critici. 

loading...

Citește și

 • nicole kidman keith urban

  Nicole Kidman (48 de ani) este căsătorită cu rockerul Keith Urban (48 de ani). Actrița vorbit despre mariajul cu Tom Cruise, alături de care a avut o relație de 10 ani. Ea susține că era doar o copilă atunci când s-a măritat cu el, dar că nu regretă nimic. Cu toate acestea, din respect pentru actualul ei soț, Nicole preferă să nu vorbească despre Tom Cruise.

 • coperta

  Fiica cea mare a actriţei Nicole Kidman şi a actorului Tom Cruise s-a căsătorit recent cu iubitul ei, Max Parker. De la nuntă au lipsit celebrii ei părinţi.

 • Superba australiancă şi partenerul ei de viaţă, cântăreţul Keith Urban (47 de ani), nu se pot abţine când vine vorba despre sentimentele lor.

 • Nicole Kidman

  Nicole Kidman are din nou probleme în căsnicie! Soţul ei, cântăreţul Keith Urban, este hotărât să divorţeze de ea dacă nu renunţă la operaţiile estetice, potrivit „National Enquirer”.

 • nicole kidman reclama Etihad Airways

  Actriţa Nicole Kidman a fost aspru criticată de un sindicat american, care reprezintă interesele a peste 25.000 de însoţitori de bord, din cauza participării sale la o reclamă pentru Etihad Airways, o companie aeriană care şi-ar supune angajatele la un "tratament deplorabil".

 • nicole kidman gafa de machiaj

  Nicole Kidman și-a făcut apariția aseară la un eveniment, din Los Angeles, ce urma să-i înmâneze celebrei actrițe un premiu pentru întreaga sa activitate cinematografică. Din păcate, actrița a lăsat de dorit la capitolul înfățișare.