Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din The Undoing

baza_nicole_kidman.jpg

A fost tot timpul stăpânită de neliniște
Foto: Instagram

Actrița Nicole Kidman (53 de ani) a dezvăluit că sănătatea ei a avut de suferit din cauza rolului pe care l-a jucat în miniseria ”De la început” (”The Undoing”). A suferit tulburări mintale în timpul filmărilor.

Diva este extrem de talentată și e binecunoscută pentru transformările fizice pe care le-a făcut pentru a intra perfect în pielea personajelor interpretate de-a lungul timpului. Rolul unei terapeute al cărui soț e acuzat de o crimă abominabilă, pe care l-a avut în miniseria ”De la început”, a marcat-o însă foarte mult. A tulburat-o atât de mult, la nivel psihic, încât a fost la un pas să înnebunească. A fost stăpânită de neliniște, nu a mai putut mânca, pe parcursul filmărilor, și chiar i-a căzut sistemul imunitar.

Din fericre pentru ea, producătorii filmului ”De la început” nu au mai anunțat că vor să facă un nou sezon. Nicole Kidman este căsătorită cu Keith Urban (53de ani), din 2006, și au împreună două fiice, Sunday Rose, de 12 ani, și Faith Margaret, de 10 ani. Actrița are o avere de 250 de milioane de dolari. 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1