Nicole Kidman a primit în dar o vilă de 40 de milioane $

15_foto3-90-90-cap-hepta_3100635.jpg

Nicole Kidman s-a mutat deja în conacul cu şase dormitoare spaţioase din Manhattan

Nicole Kidman (50 de ani) şi-a văzut visul cu ochii: a primit în dar un ditamai conacul în Manhattan, New York.

Cadoul în valoare de 40 de milioane de dolari a fost făcut de soţul actriţei Keith Urban (50 de ani) cu prilejul împlinirii a 11 ani de căsnicie. Cei doi au o avere comună estimată la peste 150 de milioane de dolari. Kidman şi-a dorit enorm să se mute la New York din două motive.

 

Primul: pentru a le da la şcoală aici pe Sunday Rose, de 9 ani şi pe Faith Margaret, de 6 ani. Şi cel de al doilea motiv este acela de a debuta în sfârşit într-o piesă pe Broadway. Gurile rele spun că cel care a convins-o pe frumoasa australiancă să intre în lumea teatrului a fost Al Pacino. Casa are şapte dormitoare, distribuite pe şase etaje şi a fost locuită în trecut inclusiv de Michael Jackson.

Loading...

Citește și

  • N-a recunoscut nicicând că a apelat la operații estetice, însă evoluția ei cameleonică de-a lungul anilor e mai mult decât explicită în acest sens. Cea mai recentă apariție a actriței ridică din nou suspiciuni cum că actrița a apelat, recent, la operații estetice.

  • Nicole Kidman a atras toate privirile cu rochia ei semi-transparentă în cadrul unui eveniment care a avut loc în San Francisco, California. Starul de la Hollywood, la cei 50 de ani ai săi, îndrăznește să poarte un top care-i pune în evidență bustul, riscând, însă, să arate și mai mult pe scenă, din cauza luminii puternice.

  • nicole kidman

    Duminică, 17 septembrie, a avut loc cea de-a 69-a ediție a Premiilor Emmy, corespondentul din televiziune al Premiilor Oscar. În Cetatea Filmului s-a dat strigarea, iar vedetele s-au întrecut în nominalizări și ținute demne de covorul roșu.

  • nicole kidman

    După ce a mărturisit că i-a fost greu să accepte să pozeze provocator, acum, totul pare floare la ureche pentru Nicole Kidman, care a fost din nou modelul unui pictorial incendiar pentru o revistă. La cei 50 de ani ai săi, celebra actriță încă arată amețitor de sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1