Nicole Kidman, goală-puşcă la 50 de ani în noul său film

daaaaa.jpg

nicole kidman scene goala film
Nicole Kidman joacă alături de Collin Farell în "The Killing of a Sacred Deer"
foto: Element Picturs/ TNI PRESS LTD

După ce şi-a uimit fanii cu scenele de sex din “Big Little Lies”, Nicole Kidman se dezbracă din nou în filmul “The Killing of a Sacred Deer”, unde joacă alături de Colin Farell.

Are 50 de ani, dar nu se sfieşte să renunţe la haine în faţa camerelor de filmat. Sunt memorabile scenele de sex dintre Nicole Kidman şi partenerul ei din “Big Little Lies”, Alexander Skarsgård.

kidman.jpg

nicole kidman
Nicole Kidman, scene de sex într-un serial Tv
Foto: Getty
nicole kidman scene goala filmZoom
Nicole Kidman se dezbracă în cel mai nou film
foto: Element Picturs/ TNI PRESS LTD
 

Acum, fosta nevasta a lui Tom Cruise oferă scene extrem de incitante în noul său film “The Killing of a Sacred Deer”. Chiar dacă are 50 de ani, Nicole arată senzaţional. Drept dovadă stau imaginile de mai jos cu blondina.

nicole kidman scene goala filmZoom
Personajul lui Nicole încearcă să-şi seducă soţul
foto: Element Picturs/ TNI PRESS LTD

 

Personajul lui Nicole încearcă să-şi seducă soţul, interpretat de Collin Farell. Actriţa se mişcă lasciv şi renunţă treptat la haine, încercând să-i atragă atenţia bărbatului. Într-un final, Nicole rămâne complet goală. Actriţa se poate lăuda la vârsta ei cu o pereche de sâni fermi şi frumoşi, un abdomen plat şi picioare fără pic de celulită.

nicole kidman scene goala filmZoom
Nicole apare goală-puşcă
foto: Element Picturs/ TNI PRESS LTD

 

“The Killing of a Sacred Deer” spune povestea unui chirurg strălucit, rol interpretat de Colin Farrell, care se împrieteneşte cu un adolescent rămas fără tată. Relaţia lor ia o întorsătură sinistră când medicul îl duce pe băiat acasă pentru a-i cunoaşte soţia, interpretată de Nicole Kidman, şi pe cei doi copii ai lor.

Vezi aici trailerul filmului

loading...
Loading...

Citește și