Nicole Kidman, gafă uriaşă la premiile Oscar. Seamănă cu o focă sau cu Grinch?

nicole.jpg

nicole
Nicole Kidma, gafă la gala decernării premiilor Oscar
Foto: Getty

Nicole Kidman s-a făcut de ruşine la gala decernării premiilor Oscar. Pe lângă faptul că i-a scăpat printre degete premiul la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”, aceasta a atras atenţia prin stilul ei neobişnuit de a aplauda.

Premiul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar” a fost câştigat de Viola Davis, pentru interpretarea din drama „Fences”, însă tot Nicole Kidman a fost în centrul atenţiei. În timp ce Viola era ovaţionată şi aplaudată de spectatorii din sală, una din camerele de filmat a fost îndreptată către Nicole, care a fost surprins-o în timp ce aplauda într-o manieră foarte ciudată.

nicole.jpg

nicole
Nicole Kidman nu ştie să aplaude
captură video

 

Actriţa îşi folosea doar suprafața palemlor pentru a aplauda, în timp ce degetele le ţinea foarte drepte şi uşor arcuite. Nu se ştie dacă a făcut-o intenţionat sau acesta este, de fapt, modul ei de a aplauda. Cert este că această gafă a stârnit multe comentarii pe reţelele de socializare. Internauţii nu s-au sfiit şi şi-au dat cu părerea, unele dintre comentarii fiind de-a dreptul răutăcioase.

Telespectatorii s-au amuzat pe seama ei. Unii au asemănat-o pe aceasta cu o focă sau cu personajul negativ Grinch, iar unii s-au întrebat dacă nu cumva inelele sale erau prea grele.

Nicole Kidman era nominalizată la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru evoluţia sa din filmul „Lion”. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1