Nicole Kidman confirmă după 14 ani zvonurile apărute în presă! Cu ce bărbat celebru s-a iubit

nicole_kidman.jpg

nicole kidman lenny kravitz logodna
Actrița a recunoscut că a fost logodită cu un artist celebru
Foto: Getty

Actrița australiană a confirmat după 14 ani zvonurile apărute în presa internațională. Nicole Kidman (49 de ani) a recunoscut că a fost logodită, în 2003, cu rockerul Lenny Kravitz (52 de ani). Au avut o relație de scurtă durată, însă destul de serioasă.

Nicole Kidman şi Lenny Kravitz au fost logodiţi. În cei 14 ani care au trecut de atunci, niciunul dintre ei nu a comentat acele zvonuri, însă miercuri (15 februarie), Nicole Kidman a acordat un interviu în care a vorbit despre colaborarea ei cu Zoe Kravitz, fiica rockerului Lenny Kravitz, alături de care joacă în serialul TV ”Big Little Lies”. Nicole Kidman este protagonistă şi producător executiv al acestui serial.

„Lenny este un tip minunat!”

nicole kidman lenny kravitz logodnaZoom
Lenny și Nicole
Foto: Getty

 

„O cunosc pe Zoe, pentru că am fost logodită cu tatăl ei. E afacere de familie. Îl iubesc pe Lenny, este un tip minunat”, a spus Nicole Kidman, referindu-se la colaborarea ei cu Zoe Kravitz, în vârstă de 28 de ani, într-un interviu acordat pentru revista The Edit. Cei doi s-au cunoscut atunci când actrița australiană a închiriat un apartament în New York al cărui proprietar era Lenny Kravitz. În aceeași perioadă, el a lansat o melodie intitulată „Lady”, care i-ar fi fost dedicată lui Nicole. Se pare că idila a durat aproximativ un an, iar Kidman și Kravitz nu au vorbit despre asta până acum.

zoe kravitzZoom
Zoe Kravitz, fiica lui Lenny
Foto: Getty

 

În 2006, Nicole s-a căsătorit cu muzicianul Keith Urban (49 de ani). Au două fiice, Sunday Rose (8 ani) și Faith Margaret (6 ani). Nicole Kidman are și doi copii adoptați cu fostul ei soț, Tom Cruise (54 de ani), pe Isabella (24 de ani) și pe Connor (22 de ani).

nicole kidman keith urban relatieZoom
Nicole și Keith
Foto: Getty
loading...

Citește și

 • nicole kidman operatie estetica

  Protagonista unui mariaj eșuat cu Tom Cruise, Nicole Kidman (48 de ani) își trăiește, de 10 ani, în cea mai mare discreție fericirea conjugală cu artistul country Keith Urban. Fetițele celor doi moștenesc privirea timidă a mamei lor și silueta longilină a acesteia.

 • nicole kidman copii

  Au circulat numeroase zvonuri cu privire la relația dificilă pe care o are Nicole Kidman cu cei doi copii adoptați în timpul mariajului lor cu Tom Cruise. Speculațiile au fost alimentate și de absența actriței de la nunta fiicei ei, de la sfârșitul anului trecut. Se pare însă că cele două au decis să lase neînțelegerile deoparte și să îngroape securea războiului.

 • nicole kidman

  Nicole Kidman, una dintre cele mai delicate actrițe de la Hollywood, și-a însoțit soțul, cântărețul Keith Urban, la Premiile Country Music Association Awards miercuri, 2 noiembrie. Îmbrăcată într-o rochie roz diafană, australianca în vârstă de 49 de ani a surprins prin îndrăzneala de a renunța la sutien.

 • nicole kidman keith urban

  Nicole Kidman (48 de ani) este căsătorită cu rockerul Keith Urban (48 de ani). Actrița vorbit despre mariajul cu Tom Cruise, alături de care a avut o relație de 10 ani. Ea susține că era doar o copilă atunci când s-a măritat cu el, dar că nu regretă nimic. Cu toate acestea, din respect pentru actualul ei soț, Nicole preferă să nu vorbească despre Tom Cruise.

 • Timpul pare să fi stat în loc pentru Nicole Kidman. Prezentă miercuri seară (12 octombrie) la premiera filmului Lion de la Londra, frumoasa actriţă în vârstă de 49 de ani a reuşit să atragă toate privirile când a păşit pe covorul roşu.

 • calendar pirelli 2017

  Calendarul Pirelli surprinde din nou, după ce, pentru anul 2016, fotografa Annie Leibovitz a ales 12 femei de succes, departe de idealul în costum de baie promovat la scară largă. De data aceasta, protagonistele sunt actrițe cu vârste între 27 și 71 de ani, fotografiate de Peter Lindbergh, un adept al frumuseții naturale, neretușate în Photoshop.