Nici nu zici că a născut acum o lună! Candice Swanepoel, super sexy la plajă

candice-swanepoel.jpg

fotomodel candice swanepoel copii instagram
Candice Swanepoel este una dintre cele mai frumoase femei din lume
foto: Instagram

Candice Swanepoel (29 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Îngeraşul Victoria’s Secret a devenit mamă pentru a doua oară la sfârşitul lunii iunie. I-au trebuit şase săptămâni ca să revină la formele care au consacrat-o, iar acum blondina se distrează în vacanţă în Brazilia şi arată fenomenal în costum de baie.

Candice este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Blonda trăieşte o frumoasă poveste iubire cu logodnicul ei, Hermann Nicoli. Cei doi au devenit părinţi prima oară în octombrie 2016, atunci când fotomodelul a născut un băieţel, botezat Anaca Nicoli. În 19 iunie, Candice a născut pentru o doua oară, tot un băieţel, pe care l-a botezat Ariel.

 

La nici două săptămâni după ce a născut, fotomodelul a fost surprins la plajă. Deşi Candice arată foarte bine, s-au găsit totuşi cârcotaşi care să-i spună că are burtică.

candice-swanepoel-copii-instagram.jpg

fotomodel candice swanepoel copii instagram
Candice Swanepoel are doi băieţi
foto: Instagram

 

Fotomodelul a avut un mesaj pentru cei care i-au lăsat comentarii răutăcioase pe Instagram. „Asta sunt eu la 12 zile după ce l-am născut pe fiul meu. Dacă vreți să spuneți ceva negativ, zic să vă gândiți bine. Nu-mi este rușine să-mi arăt corpul, sunt mândră de el. Am purtat un copil în pântece 9 luni și cred că am dreptul să am puțini burtică. Sau nu, pentru că sunt model? Fiți înțelegători! Suntem oameni ca și voi și tot vrem să ne relaxăm la plajă. Societatea poate fi atât de crudă… Oameni, hai să fim mai buni!”, a scris atunci Candice pe contul de socializare.

candice-swanepoel-vacanta-brazilia-instagram.jpg

candice swanepoel ingeras victoria secret vacanta brazilia
Aşa arată Candice Swanepoel la şase săptămâni după ce a născut
foto: Instagram

 

Zilele trecute, Candice a fost surprinsă iar la plajă, într-un costum de baie întreg, însă destul de decupat, scrie Daily Mail. Blondina s-a bronzat pe o plajă din Brazilia şi a postat o fotografie cu ea pe contul de Instagram. Nici urmă de burtică! Candice arată super bine şi mâine poate urca pe podiumul de modă în lenjerie sexy.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1