Nici nu zici că e ea! Mariah Carey, criticată dur pentru că îşi retuşează fotografiile

2016_m.jpg

Mariah Carey 2016
Mariah Carey, într-un concert,luna iunie 2016
Foto: Getty

Mariah Carey(47de ani) și-a pierdut formele de altă dată. Lucru demonstrat de ultima sa apariție în pictorialul din revista Paper. Cuvintele de laudă, pe care obișnuia să le primească atunci când apărea în public,au fost înlocuite de numeroase cumentarii răutacioase.

Mariah este o femeie încrezătoare în forțele proprii,căreia nu îi este teamă să își expună formele voluptoase în ținute minuscule cât mai strâmpte.

revelion_2017.jpg

Mariah Crey concert
Artista a participat la concertul de Revelion 2017
Foto: Getty

Gestul ei curajos a fost aspru sancționat de fanii care, la vederea fotografiilor aproape că nu au recunoscut-o. Unul dintre aceștia a comentat că ar fi mai bine ca Mariah să înceteze să își editeze fotografiile.

mariah-carey-paper-magazine-cover.jpg

Mariah Carey
Poza care a stârnit dezbateri în rândul fanilor
Foto: Paper Magazine

A adăugat că ar fi preferabil să accepte transformările corpului său și faptul că s-a îngrășat sau să meargă la sală. Deși, fără urmă de îndoială, corpul său este tonifiat pe coperta revistei, acum o lună, în timpul unui concert, spectatorii au putut observa o imagine complet diferită. Abdomenul artistei nu erat atât de suplu și se putea observa o oarecare rotunjime.

poza_m.jpg

Mariah Crey concert
Kilogramele în plus sunt vizibile în concertul din 19 august
Foto: Getty

Publicația Mirror subliniază că nu este prima dată când Mariah Carey folosește programe de modifcarea pozelor și își induce fanii în eroare. În 2015, și-a şocat admiratorii aparând mult mai slabă decât și-o aminteau aceștia, în albumul Infinity. Una dintre cele care o apreciază pe Mariah susține că echipa care se ocupă de managementul imaginei artistei se descurcă de minune la prelucrarea pozelor. Uneori, însă, și experții pot avea eșecuri. Într-o poză realizată chiar în casa cântăreței, imaginea oglinzii care se află în spatele ei pare modificată, în timp ce picioarele artistei sunt exagerat de subțiri.

Pentru a lămuti acuzațiile aduse Mariahei, echipa publicației Mirror i-a contactat pe reprezentanții cântăreței. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1