”Nevasta disperată”,despre proporțiile luate. ”Am mâncat prea mult cașcaval”

eva_lon.jpg

eva longoria
Eva Longoria are o explicație
click!

Eva Longoria (42 de ani), actrița din celebrul serial ”Neveste disperate”, a fost în centrul atenției în ultima perioadă. Dimensiunile sale au crescut văzând cu ochii, iar toată lumea și pus întrebarea ”este însărcinată?”. Ei bine, actrița a dezmințit aceste zvonuri, dar a avut și o explicație pentru kilogramele în plus.

Trecerea timpului a lăsat urme pe corpul frumoasei actrițe care a făcut furori în serialul ”Neveste disperate”. S-au dus vremurile în care Eva Longoria alegea cea mai mică mărime la jeans pentru aparițiile ei publice, dovada au arătat-o pozele recente surprinse de paparazzi într-o vacanță în Huawaii. Costumul de baie dintr-o singură piesă era menit să ascundă imperfecțiunile trupului său, însă, ochii critici ai internauților au putut observa o burtică frumușică.

 

#VacationMode

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Eva Longoria a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț prin car a vrut să demonstreze că nu este însărcinată, așa cum s-a speculat. Costumul de baie din două piese i-a lăsat la vedere trupul, care, într-adevăr, nu mai este în forma sa maximă, așa cum era odată, însă a demințit zvonurile conform cărora, actrița urmează să devină mamă din nou.

 

"

Wet-n-Wild with Diego! #VacationMode

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

”Am văzut câteva fotografii cu mine, din vacanță, în care par chiar grasă. Toată lumea spune că sunt gravidă, dar nu sunt! Am intoleranță la lactoză! Trebuie să fac aceste precizări, mai ales că toată familia mă sună să mă întrebe dacă sunt sau nu gravidă. Da, arăt ca și cum aș fi. Dar am în stomac o minge de cașcaval!", le-a mărturisit  actrița fanilor săi.

Actrița care și-a început cariera în televiziune cu un rol în celebrul ”Tânăr și neliniștit”, în 2001, și a confirmat apoi în serialul de mare succes ”Neveste disperate”. Mignionă, trasă prin inel și toată numai un zâmbet, Eva a frânt multe inimi. Dar a și suferit pe măsură, dacă e să judecăm după cele două căsnicii eșuate ale actriței.

loading...

Citește și