Nepoata lui Audrey Hepburn, superbă ca bunica ei! Iată cum arată Emma Hepburn Ferrer

audrey_hepburn_111111.jpg

Nepoata lui Audrey Hepburn calcă pe urmele bunicii sale
Foto:Getty

Emma Kathleen Hepburn Ferrer, nepoata celebrei Audrey Hepburn, îi calcă pe urme bunicii sale, din toate punctele de vedere. Moștenind frumusețea și eleganța lui Audrey, Emma sa reușit să devină, încă din 2014, un model de succes, în urma unor fotografii făcute pentru o publicație, care a propulsat-o în lumea modei.

Emma, în vârstă de 24 de ani, a reușit să pătrundă în vasta lume a modei destul de rapid, după ce reprezentanții cunoscutei reviste Harper’s Bazaar au decis să pună o imagine cu aceasta pe coperta publicației, într-una dintre ediții. Poza în cauză a făcut furori la momentul respetiv, în anul 2014, pe când nepoata lui Audrey avea doar 19 ani și era studentă la Arte. Deși în acel moment aceasta nu era cunoscută, conducere revistei a avut încredere în genele puternice ale familiei Hepburn Ferrer, iar tânăra nu a dezamăgit. Cum așchia nu sare departe de trunchi, Emma Kathleen a reușit, datorită apariției sale pe prima pagină a revistei, să se bucure de multe aprecieri din parte cunoscătorilor și să obțină și o carieră de model, care, în câțiva ani probabil, îi va aduce faima internațională.

nepoata_lui_audrey_hepburn_harpers_bazaar.jpg

Poza de pe coperta revistei Harper's Bazaar, care a făcut-o cunoscută pe Emma
Foto Instagram

Deși asemănarea dintre Audrey și Emma nu este una izbitoare, este cert că nepoata a moștenit multe dintre trăsăturile bunicii ei, bucurându-se de un chip armonios și bine-proporționat și de un zâmbet contagios, asemenea celui al regretatei actrițe. Cele două nu au apucat să se întâlnească, Audrey murind la vârsta de numai 63 de ani, fiind bolnavă de cancer. Emma s-a născut cu un an mai târziu după moartea bunicii sale, neștiind la momentul respectiv ce pierdere suferise atât familia ei, cât și lumea cinematografiei. Nepoata actriței și-a petrecut, astfel, copilăria și adolescența, departe de lumina strălucitoare a reflectoarelor, cu care bunica sa era atât de obișnuită.

emma.jpg

Emma Kathleen Hepburn Ferrer a moștenit trăsăturile frumoase ale lui Audrey Hepburn
Foto: Getty

„Primele imagini pe care le am despre ea sunt, foarte interesant, de când era foarte tânără. Îmi aduc aminte că am văzut o fotografie cu ea în care sărea de la trambulină – cred că asta se întâmpla înainte să realizez că a fost faimoasă. Dar îmi amintesc că mă gândeam că arăta ca o prietenă pe care mi-aș fi dorit să o am”, a declarat Emma pentru revista care a consacrat-o, Harper’s Bazaar.

audrey.jpg

Audrey Hepburn a murit la 63 de ani, cu un an înainte de nașterea nepoatei sale
Foto: Getty

Audrey Hepburn a primit, de-a lungul carierei sale, numeroase premii importante în domeniul său de activitate: Oscar, Globul de Aur și BAFTA. Printre filmele care i-au adus acesteia un succes răsunător se numără „Breakfast At Tiffany’s”, „My Fair Lady” sau „How to Steal a Million”, frumusețea de necontestat și talentul ei actoricesc fiind unele dintre motivele principale pentru care Audrey a furat inimile unei întregi generații.

Deși își apreciază și stimează bunica, Emma a susținut că își dorește să își creeze propria identitate, nedorindu-și să fie comparată cu regretata actriță sau să primească favoruri, din cauza relației sale de rudenie. „Cel mai mult îmi doream să fiu eu însămi. Nu voiam să fiu asociată cu ea și mi-am dorit mult de tot să-mi demonstrez mie însămi cine sunt, să am propria identitate(..) A fost înspăimântător pentru mine, deoarece mă temeam permanent că totul mi se întâmpla fiindcă bunica mea a fost cine a fost”, a explicat aceasta.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • audrey hepburn

    Audrey Hepburn a murit la numai 63 de ani, bolnavă de cancer, dar a adunat mai multe experiențe de viața decât ar aduna un om obișnuit într-un secol. Caldă, elegantă și generoasă, Audrey a avut o reacție impresionantă când a aflat că mai are doar trei luni de trăit. Actrița le-a spus fiilor săi că asta este o veste bună, pentru că mai are timp pentru copiii de care avea grijă prin UNICEF.

  • marilyn monroe

    Mult timp, Marilyn Monroe a fost considerată cea mai frumoasă femeie a secolului trecut. Eleganța de care a dat dovadă și trupul ei seducător au stârnit mereu imaginația bărbaților, dar și a caselor de modă. Acum a fost însă realizat un alt studiu în care 1.000 de englezi au fost puși să aleagă pe cine consideră cea mai frumoasă femeie a secolului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1