Ne-au minţit toată viaţa că sunt mai tineri

24_foto1-135-210-gettyimages-1037596914.jpg

Mariah Carey ascunde cât poate vârsta, scăzând întotdeauna un an. Are 49 de ani şi zice că are 48 de ani
Foto: Gettyimages

Se întineresc după cum vor! Campioană la ascuns vârsta este cântăreaţa Mariah Carey, care se vrea mereu tânără. Însă nici Jennifer Lopez, Nicki Minaj, Geri Halliwell şi Eminem nu au ratat prilejul de a mai “tăia” câţiva ani din vârsta lor reală.

Cântăreaţa Mariah Carey şi-a ascuns dintotdeauna ce vârsta. Îşi sărbătoreşte mereu ziua de naştere cu mari petreceri, la 27 martie, însă nu spune niciodată câţi ani împlineşte. În timp ce, în datele oficiale, apare că ar fi născută în 1969, şi ar avea 49 de ani, diva susţine că s-a născut în 1970, ceea ce ar însemna că are 48 de ani. Vedeta, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a spus clar că în inima ei se va simţi pentru totdeauna o fetiţă de numai 12 ani. Nu vrea să treacă de această vârstă! Jurnaliştii au putut să afle doar cu certitudine că a terminat liceul Harborfields din Greenlawn, New York, în 1987.

Se tem că-şi pierd fanii la bătrâneţe

Fiica unui tată afro-venezuelean şi a unei mame de origine irlandeză, Mariah şi-a început viaţa de jos. A fost chelneriţă în mai multe restaurante, până ce a reuşit să se lanseze în muzică la începutul anilor 1990. “De ce, de ce să cresc numărul anilor? Cine mă obligă asta?”, a spus diva, care e decisă să rămână tânără mereu.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez are 49 de ani, dar se întinereşte singură cu 1 an. În 1999, când a fost chestionată de poliţie într-un club de noapte, în timp ce era cu iubitul de atunci, Puff Daddy, JLo a susţinut sus şi tare că avea cu un an mai puţin. Vedeta, cu o avere de 400 de milioane de dolari, arată cu adevărat mult mai tânără decât vârsta ei reală.

Rapperiţa Nicki Minaj, care susţine că are fund natural, dar în realitate l-ar fi mărit artificial, minte de asemenea şi în ceea ce priveşte vârsta reală. Statisticile spun că a împlinit 37 de ani, dar diva, cu o avere de 85 de milioane de dolari, susţine sus şi tare că nu ar avea decât 35 de ani.

Membra trupei Spice Girls, Geri Halliwell, se întinereşte cu 3 ani. Vedeta, cu o avere de 40 de milioane de dolari, zice că are doar 43 de ani, dar în realitate are 46 de ani.

Rapperul Eminem, pe numele adevărat Marshall Bruce Mathers III, este în aceeaşi situaţie. Starul cu o avere de 210 milioane de dolari are 46 de ani, dar se întinereşte cu 3 ani, susţinând că are doar 43 de ani. 

Loading...