Nathalie Delon, fosta soţie a lui Alain Delon, a murit. ”A fost un cancer rapid”

nathalie-delon.jpg

nathalie delon in tinerete
Nathalie Delon a murit la vârsta de 79 de ani, din cauza unui cancer care a evoluat rapid
foto: Getty Images

Nathalie Delon, fosta soție a actorului francez Alain Delon, a murit joi dimineață, la vârsta de 79 de ani. Trista veste a fost dată de fiul acesteia, Anthony Delon. "Odihneşte-te în pace, mamă, Nathalie Delon 1941-2021", a scris el, însoţind mesajul cu o fotografie în care e îmbrăţişat de mama sa.

"Mama a murit în această dimineaţă, la ora 11.00, la Paris, înconjurată de apropiaţi. A murit de un cancer rapid", a declarat pentru AFP fiul lui Nathalie şi al lui Alain Delon, Anthony. 

nathalie-anthony-delon.png

nathalie si anthony delon
Nathalie Delon și fiul său, într-o imagine recentă
foto: arhiva personală/Instagram

Cu câteva zile în urmă, el a publicat o altă fotografie cu cei doi părinţi, reuniţi cu ocazia sărbătorilor de sfârşit de an. 

alain-nathalie-anthony-delon.jpg

alain si nathalie delon impreuna cu fiul lor anthony
Nathalie și Alain Delon, împreună cu fiul lor, Anthony
foto: Getty Images

Nathalie l-a despărțit pe Alain Delon de Romy Schneider

Născută Francine Canovas în Maroc, la 1 august 1941, Nathalie Delon l-a cunoscut pe Alain Delon în 1962 într-un club de noapte din capitală. A urmat o relaţie clandestină înainte ca Delon să o părăsească pe Romy Schneider pentru a se căsători în august 1964, într-o ceremonie intimă. 

Căsătoria i-a deschis porţile către cinematografie: în 1967 a filmat în "Le Samouraï", de Jean-Pierre Melville, unde a interpretat-o pe Jane.

Alături de personalităţi precum Francis Huster, Brigitte Bardot, Virna Lisi, Raquel Welch sau Anthony Hopkins, ea a jucat în 30 de filme de la sfârşitul anilor 1960 până la începutul anilor 1980. A apărut în "L'Armée des ombres", "Sex-shop", "Une Anglaise romantique", "Docteur Justice", "Une femme fidèle", colaborând cu regizori ca Claude Berri, Joseph Losey, Christian-Jaque sau Roger Vadim.

Nathalie Delon a fost şi regizoare pentru două lungmetraje: "Ils appellent ça un accident", în 1982, cu Yves Deschamps, şi "Sweet Lies" în 1988.

Viaţa cu Alain Delon a fost însă scurtă. După doi ani de viaţă separaţi, cuplul a divorţat în 1969, pe când actorul avea o relaţie cu Mireille Darc. Mult timp, amintirea lui Romy Schneider a influenţat povestea lor de dragoste, aşa cum avea să mărturisească ea mai târziu. 

Femeile din viaţa lui Alain Delon

Mare seducător, fostul sex-simbol al cinematografiei franceze a avut numeroase relaţii amoroase.

Pe cântăreaţa Dalida, care s-a sinucis în 1987, la 54 de ani, a cunoscut-o în anii 1950 şi au trăit o idilă secretă la Roma. În anii 1970, s-au regăsit şi au cântat împreună cântecul “Paroles”, din nou apropiaţi.

Cu actriţa Romy Schneider, care a murit în 1982, la 43 de ani, a avut o relaţie de durată şi mult mediatizată, din 1959 până în 1963. El a părăsit-o brusc, lăsându-i o scrisoare, iar ea a suferit enorm.

Delon a mai avut o scurtă relaţie cu fotomodelul german Nico, din care a rezultat un fiu pe care nu l-a recunoscut niciodată, Christian Aaron. Asta chiar dacă a fost crescut de mama lui, iar tatăl său vitreg l-a adoptat.

Alain Delon s-a căsătorit în 1964 cu Nathalie Barthelemy , mariaj din care a rezultat Anthony. Au divorţat patru ani mai târziu, dar au păstrat mereu o relaţie apropiată.

Actorul a avut apoi relaţie de lungă durată cu Mireille Darc, între 1969 -1982. Delon a părăsit-o pe soţia sa, Nathalie, pentru Mireille. Actorul ar fi vrut copii. Însă Mireille Darc nu a putut să-l facă tată din cauză că avea probleme cu inima. Din această cauză, el o părăseşte după 15 ani petrecuţi împreună. Ruptura i-a frânt inima lui Mireille. La moartea ei, în 2017, Delon şi-a dat seama însă că ea a fost “femeia vieţii lui”. Starul a avut ultima relaţie stabilă cu manechinul olandez Rosalie Van Breeman, între 1987-2002. Din legătura lor au rezultat Anouschka şi Alain-Fabien.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1