Natalie Imbruglia, live la București, pentru prima dată!

Cântăreața aduce in premieră în România hiturile care au consacrat-o muzicii pop, pe 29 aprilie, la București, în Berăria H. Biletele vor fi disponibile începând cu data de 10 februarie pe www.iabilet.ro sau www.iabilet.ro/retea, iar până pe data de 15 martie biletele sunt reduse cu 30%. Turneul internațional începe pe data de 22 aprilie, din Rusia și va include alte 8 state.

Natalie Jane Imbruglia a devenit celebră în întreaga lume odată cu reinterpretarea melodiei ,,Torn,, a formației rock americane Ednaswap. Reinterpretarea acesteia a devenit una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor, iar celebra artistă, de origine australiană, s-a bucurat de admirația tuturor. Mai mult decât atât, cântăreața a câștigat numerose premii importante, precum "MTV Video Music Award for Best New Artist", "MTV Europe Music Award for Best Song", "Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist”, dar și trei nominalizări la premiile Grammy.

Actriță, cântăreață și fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin "Natalie Imbruglia - Alanis Morissette - Sheryl Crow". Formația pop-rock a dominat televiziunile și toate posturile de radio din întreaga lume în anii  '90, materialele fiind vândute în zeci de milioane de exemplare pe întregul glob. Albumul de debut "Left of the Middle" deține recordul pentru "Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist".Artista a fost clasată pe locul 6 la categoria celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor. În ceea ce privește cariera cinematografică, aceasta a avut roluri importante în pelicule de success, ca  "Johnny English" (2003), "Closed for Winter" (2009) sau Underdogs (2013).

În anul 2015, Natalie Imbruglia și-a lansat cel mai recent album, intitulat “Male”, primit cu brațele deschise atât de fanii artistei, cât și de critici. Acest album este o încercare inedită, curajoasă în același timp, de a reinterpreta în manieră cât mai feminină treisprezece melodii compuse și cantata de voci bărbătești celebre.

Loading...