Natalia Oreiro și marele regret al carierei sale: ”O rușine”

Natalia Oreiro

Natalia Oreiro
Natalia Oreiro are acum o carieră TV
Foto: Instagram

Natalia Oreiro se plânge că a făcut o reclamă la tampoane igienice de care astăzi îi este foarte rușine. Dar nu mai poate să facă nici o schimbare.

Natalia Oreiro (43 de ani), cunoscută pentru rolul lui Milagros din telenovela “Înger sălbatic”, difuzată în România în 1998, spune că a făcut o reclama la tampoane de care îi este mare rușine. Dezvăluirea șocantă a fost făcută recent de presa de limbă spaniolă. Ea a spus că regretă amarnic o reclamă pe care a făcut-o în copilărie, deși a condus-o spre faimă. Când avea numai 12 ani, vedeta din Uruguay a făcut o reclamă la tampoane igienice. Acum, îi este foarte rușine, mai ales că i-a fost arătat și fundul. Când a turnat reclama, a trebuit să lipsească de la școală.

Natalia Oreiro nu mai îmbătrânește! Între aceste două fotografii sunt 15 ani

Cum arată nemachiată Natalia Oreiro la 41 de ani?

În prezent, este vedetă de televiziune

Natalia s-a simțit perfect în România, în 2001, când a filmat un videoclip, la Castelul Bran. Superba actriță din Uruguay a devenit mamă de băiat pe 26 ianuarie 2012, tatăl copilului fiind rockerul Ricardo Mollo (59 de ani). Natalia s-a confruntat cu depresia postnatală, ea izolându-se în casă câteva luni, timp în care s-a îngrășat peste 15 kilograme. Natalia Oreiro a devenit de anul trecut şi vedetă de televiziune, fiind cooptată în echipa emisiunii „Got Talent Uruguay”, varianta noastră a producției fiind „Românii au talent”. Natalia Oreiro se plânge că a făcut o reclamă la tampoane igienice, în adolescenî, de care astăzi îi este rușine.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1